Когато правиш футболен турнир за деца на 1 юни, държиш

...
Когато правиш футболен турнир за деца на 1 юни, държиш
Коментари Харесай

Огромен гаф на ОФК „Поморие“ поражда мини война в ГЕРБ?

„ Когато правиш футболен шампионат за деца на 1 юни, държиш ги 4 часа на слънце и не им дадеш вода е меко казано идиотско! Когато кажеш, че ще дадеш за подарък екип на всяко дете и не им го дадеш, е меко казано идиотско! Футболен клуб Поморие са мизерници във всяко едно отношение! “

Това написа във Фейсбук шефът на Центъра за административни услуги /ЦАУ/ „ Освобождение “ и някогашен общински консултант от ГЕРБ в Бургас. Негативният му коментар е във връзка Първоюинския шампионат за деца до 14 години , който се организира по случай 1 юни в Поморие.

Тодор Колев добавя, че единственият подарък е бил топка, която също така е била остаряла и пожълтяла . На въпрос за какво ги няма обещаните дарове за децата, уредниците дали отговор, че предходната година имало , по тази причина през тази нямало.

Публикацията на стената на Тодор Колев във Фейсбук събра доста реакции и мнения

Припомняме, че футболен клуб „ Поморие “ е благосъстоятелност на Общината, на която кмет е Иван Алексиев от ГЕРБ . Това на процедура демонстрира, че Тодор Колев индиректно признава виновността на локалното ръководство , което би трябвало да носи отговорност за всичко, обвързвано с футболния клуб. Това загатват и доста от коментиращите под обявата, на което някогашният общински консултант от ГЕРБ дава отговор:

„ Глупави неща не ми се слушат! Тук не става въпрос за партии, а до човешко отношение! “

Той добавя, че в клуба си има треньори , които се занимават с организацията и би трябвало да носят отговорност за протичащото се. Остава въпросът дали корените на казуса не би трябвало да се потърсят на по-горното равнище , защото в тази ситуация явно е позволен сериозен гаф , за който аргументите би трябвало да бъдат потърсени. В този ред на мисли сериозните думи на Тодор Колев могат да бъдат отнесени непосредствено и към кмета Иван Алексиев , за който няма информация да е подхванал някакви дейности до този миг.

В самия футболен шампионат взеха присъединяване осем тима , а най-подготвени са оказаха децата от ФК “Нефтохимик “-Бургас, които победиха с дузпи на финала ФК “Бургас спорт “ след тъждество в постоянното време.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР