Когато почивните дни привършиха и неделята тръгна да си ляга,

...
Когато почивните дни привършиха и неделята тръгна да си ляга,
Коментари Харесай

Под небето на Тоскана/ Under the Tuscan Sun

Когато почивните дни привършиха и неделята потегли да си ляга, по Кино Нова пуснаха една прелестна сантиментална комедия, " Под небето на Тоскана ". Съвместната копродукция на Съединени американски щати и Италия е режисирана от Одри Уелс, сюжетът е също неин и е основан на очарователната едноименна книга на преподавателката и поетеса от Сан Франциско Франсис Мейс. Даян Лейн е звездата на този филм. В ролята на Франсис, получила в тежък миг от живота си като подарък от приятелки 10-дневна отмора в Тоскана, Лейн е толкоз добра, че забравяме, че това е филм, а не риалити по Travel Channel да вземем за пример. Заедно с героинята попадаме под целебната светлина в тъмна охра на красивата италианска провинция, осъзнаваме какъв брой скъп е всеки момент, по какъв начин животът освен лишава, само че и ни подарява. Участваме в приключението по пазаруването и възобновяване на западналата, само че пазеща следите на отминало великолепие вила.

Филмът е подобаващ за девойки във всяка една възраст; персонално мен той ме въодушевяваше и придружаваше в моята разходка из Тоскана, където, признавам, се усещах лека, свободна и щастлива.

Припомнете си този филм още един път – ще ви зареди с нежна деликатност и топлина и ще помогне идващият ви ден да е ухилен.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР