Когато от дълги години работите на една и съща позиция

...
Когато от дълги години работите на една и съща позиция
Коментари Харесай

Да, вие наистина израствате, макар да стоите на едно и също място

Когато от дълги години работите на една и съща позиция и имате възприятието, че това няма да се промени скоро, елементарно може да попаднете в клопката на депресията и да започнете да си мислите, че сте изпаднали в невъзможност. Това може да сътвори у вас терзания, че вашите знания и умения са остарели, че сте почнали да изоставате от вашите сътрудници, които вървят напред.

Истината обаче е, че даже и да сте на сте на същия пост, на който сте били, когато сте почнали работа, това не значи, че не сте постигнали прогрес. Да, значимо е шефът ви да прави оценка вашите заслуги и развиване (и в случай че не сте получили покачване от известно време, то несъмнено си коства да разпитате за причините), само че това не постоянно идва под формата на по-висока заплата или на издигане в служба.

Това са 5 признака, които демонстрират че се справяте добре с работата си, даже и да не го осъзнавате.

1. Получавате по-позитивни мнения и по-малко критикa за вашата работа

Има огромна възможност да не забелязвате позитивните мнения, които получавате, или просто да сте почнали да ги приемате за нещо обикновено на фона на непрекъснатата блъсканица в офиса и напрегнатото работно всекидневие.

Затова би трябвало да фокусирате вниманието си върху метода, по който се трансформирало държанието на шефа ви към вас с течение на времето. Когато сте почнали работа може да сте получавали повече критики за вашето показване и да ви се е налагало да вършиме по няколко корекции в работата си, преди да постигнете стремежи резултат.

Днес обаче може да се справяте със същите задания с лекост и да поемате отговорности и задължения, които не сте мислили, че можете да извършите. Дори и в случаите, в които вършиме неточности, в случай че вашият началник ви хвали повече, в сравнение с в пръвите ви дни на работното място, то несъмнено сте постигнали прогрес.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР