Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян (Пеевски

...
Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян (Пеевски
Коментари Харесай

Цонев: Нашите избиратели много обичат Делян

„ Когато ние споделяме, че нашите гласоподаватели доста обичат Делян (Пеевски – бел.ред.) и гласоподават за него, ние не спекулираме с това, въпреки че четем в пресата иронични мнения ”. Това съобщи пред Нова телевизия заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

„ В Сърница, където беше едно от мероприятията, на които Пеевски се появи персонално, общината гласувала най-вече за Движение за права и свободи в цяла България. Гласовете за Движение за права и свободи са 91% от всички там ”, уточни още Цонев.

По думите му Движение за права и свободи не разочарова тези хора. „ Това е процедура в цяла Европа. Най-успешният политик в Италия - Берлускони - се е кандидатирал 7-8 пъти и едвам в този момент влиза в Европарламента ”, добави депутатът.

Според Цонев решението Делян Пеевски да остане народен представител в нашия парламент е било общо на всички. „ Според нас обстановката в страната и изборният резултат допускат Пеевски да остане в страната ”, сподели още той.

„ Пеевски рядко се появява медийно, само че другояче върви при гласоподавателите и прави работа ”, разяснява Йордан Цонев.

Относно това кой има повече въздействие в Движение за права и свободи – Делян Пеевски или Ахмед Доган, Цонев отговори: „ Естествено, че Ахмед Доган. Той е икона в Движение за права и свободи. Поздрави ни за резултата ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР