Когато ни се наложи да отседнем в хотел, изборът ни

...
Когато ни се наложи да отседнем в хотел, изборът ни
Коментари Харесай

Хотел Елеганс в центъра на Варна - правилният избор за вашето бизнес пътуване или почивка през пролетта

Когато ни се наложи да отседнем в хотел, изборът ни се води от няколко съществени условия. Да е комфортен, да ни е обезпечено всичко и най-много - да е на комфортна локация, близка до множеството значими места в града. Всичко това предлага хотел " Елеганс " във Варна.



Той се намира единствено на няколко крачки от ЖП-гарата, на 200-300 метра от центъра и основните институции, на същата непосредственост до морето и обновената Морска гара , където в топлите пролетни месеци можете да посетите прелестни заведения за хранене за хранене и страхотни нощни заведения .



Отсядайки в " Елеганс " ще се насладите на комфорт, всевъзможни улеснения и прелестно обслужване. Хотелът се намира на тиха уличка и разполага с централен климатик , Wi-Fi , LAN интернет със скорост 80 мегабайта във всяка една точка, което ще улесни връзката Ви.



Стаите са просторни и всяка от тях разполага с тв приемник , ледник , вана , сейф за полезности и кана за кафе и чай . За вашия цялостен релакс пък в жилищата има сауна , от която да се възползвате против в допълнение възнаграждение.



Денят ви ще стартира по прелестен метод от сутринта, когато можете да се насладите на запазената марка на " Елеганс " - неповторимите мъфини и кексове " Елеганца ", които са направени по истинска домашна италианска рецепта .

 Те могат да се съчетаят с ароматно кафе Spetema , защото хотелът разполага с цялата му гама артикули . На вечеря пък можете да изпиете чаша ароматно вино .

Хотел " Елеганс " се намира наоколо до доста административни и бизнес здания , митнически организации , значими културни обекти , измежду които Римските терми и Археологическия музей , намиращи се на няколко крачки, казина , игрални зали и заведения от всевъзможен вид - кафенета , заведения за хранене , механи , клубове и нощни заведения .



Престоят в хотела е на преференциални и налични цени , а позитивните мнения и оценки от клиентите са гаранция за предлаганите услуги. Свържете се с нас по телефона и ние ще ви предложим положителни предложения и отстъпки при дългогодишен престой. " Елеганс " провежда сватби, ергенски и момински празненства, както и оказва подпомагане за такси, екскурзии, прехвърляния, рентакар и други



За контакти:
Адрес: Варна, ул. " Габрово " 24
Телефон за резервации: 0878 767449
Хотел " Елеганс " във фейсбук
Email:
[email protected]
www.elegance-varna.com




 
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР