Когато не ни радва с пъстрите си снимки и щедрите

...
Когато не ни радва с пъстрите си снимки и щедрите
Коментари Харесай

Неочакваната слабост на Салма Хайек

Когато не ни радва с пъстрите си фотоси и великодушните си форми в Instagram, Салма Хайек води много деен обществен живот. Тя постоянно участва на всемирски събития, а в много от случаите е съпроводена и от брачна половинка си Франсоа-Анри Пино.
 Салма Хайек за Матю Пери - прочувствената реакция на актрисата след гибелта на звездата от
Салма Хайек за Матю Пери - прочувствено и искрено

Как ще го запомни актрисата

През последната седмица 57-годишната актриса участва на две такива, които не останаха незабелязани от медиите. Не остана незабелязана и явната й уязвимост към блестящи тоалети.

В средата на мината седмица Салма беше измежду известните лица, които участваха на откриването на изложбата на Сами Хайек - брат й, в Лос Анджелис. За събитието, на което участваха още Антъни Хопкинс, София Вергара, Деми Мур, тя носеше прилепнала сребриста пола и сребристи сандали.
 Снимка 640877

На 4 ноември Хайек мина по аления килим на LACMA Art+ Film Gala, както направиха и доста други звезди. Никой обаче не блестеше толкоз блестящо, колкото нея - актрисата от " Фрида " носеше обгръщаща формите й рокля Gucci в цвят розово злато.
 Снимка 640876

Явно блестящите тонове са новата уязвимост на и няма по какъв начин да не признаем, че доста отиват на експресивната й натура.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР