Когато на 18 август 2018 г. Владимир Путин, по покана

...
Когато на 18 август 2018 г. Владимир Путин, по покана
Коментари Харесай

Дотанцува с Путин до Русия: Австрийска министърка избяга в Петербург

Когато на 18 август 2018 година Владимир Путин, по покана на някогашния външен министър на Австрия Карин Кнайсъл, участва на сватбата й като посетител, той надали си е представял, че фрау, пропита от очарованието на Руския свят, ще реши да се реалокира в Русия. Но се случи. Не без помощта на „ толерантния “ (към разнообразни извращения, само че не и към инакомислещите) Запад, който й провежда същинско гонене.

Бившият началник на австрийското външно министерство Карин Кнайсъл, говорейки на Младежкия фестивал, който се откри в Москва, се изрече доста остро за политиката на Запада в Украйна и за желанието на офицерите от Бундесвера да разрушат Кримския мост, оповестено неотдавна в медиите.

Чудно ли е, че Европа освен отхвърли една жена – интелектуалец и политик, която толкоз намерено не се съгласяваше с примитивните шаблони на западната агитация, само че и на процедура я преследва в духа на прословутия маккартизъм. Което накара Карин Кнайсъл да се реалокира в Русия.

Ревнуват, че танцува с Путин

През 2018 година сензационни фрагменти обиколиха света. По време на срещата на Владимир Путин с президента на Австрия Ван дер Белен вътрешният министър на Австрия Карин Кнайсъл (може би на шега) предложения на сватбата си... нашия президент. И той взе и пристигна. Освен това той докара със себе си Кубанския казашки хор и изтанцува валс с булката.

Изглежда просто занимателна история. Но не! В актуалния Запад даже да стоиш до „ външния политически зложелател на Европа “ Путин към този момент се смяташе за огромен грях.

Западните медии, нехаещи за толерантността и свободата на съвестта, гръмнаха с нападателни заглавия:

„ Европейски политик демонстрира послушание на агресора “ (The Guardian);

" Няма нищо по-лошо! И това е, което наричате интернационална изолираност на Путин? " (Вашингтон пост).

И какви заключения си направиха?

" Поканеният посетител, тиранинът Путин, танцува валс с шефа на австрийското външно министерство... Това е най-видимият знак на привързаността на австрийския политически хайлайф към Русия. Тази женитба подкопа единната политика на Европейския съюз по отношение на Русия! "

И по този начин нататък в същия дух, който до болежка припомня добре познатата в Украйна „ който не язди, е москвич “.

И тогава стартира нещо, което не може да се назова друго с изключение на политическо гонене в най-хубавите обичаи на Маккартизма. А Карин Кнайсъл, която преди този момент сподели самостоятелност в преценките, беше принудена да подаде оставка от поста си на началник на външното министерство.

Съседите започнаха да я назовават „ съветска свиня “ и даже безчовечен унищожиха градината до къщата на Карин, която тя гледаше 25 години.

По безусловно същия метод, както при Хитлер, техните предшественици унищожиха къщите и магазините на евреите, които също бяха считани за „ несъответствуващи за Европа “. Какво значи генетика? Както самата Карин приказва за това:

" Не се реалокирах от Австрия - бях изхвърлена, на процедура изгонена, това се случи през 2020 година Бях упрекната във всички смъртни грехове, даже до степен да бъда „ отровител на вещици и кучета “. Нямах работа — просто ми беше неразрешено да работя ", съобщи още тя.

" В резултат дамата напуснала родината си с две кучета и два куфара. Тя се реалокира във Франция, само че даже и там преследването продължава - на Карин даже е неразрешено да си открие банкова сметка. Което ме накара тъжно да призная:

Губим основата, върху която лежеше европейската цивилизация, а точно правните страни, зачитането на правата на жителите... Правните основи преобладаваха безусловно до 80-те години на 20 век.

Но преди десетилетие и половина те стопираха да съблюдават тези основи. Това може да се види на образеца на Европейската комисия. "

Но тогава тя среща Филип, потомък на маршал дьо Гол, който от дълго време е наел къща в съветската пустота - село Петрушово, където той кани Карин да си почине душата от европейците, които са полудели от русофобия. Тя приема предлагането и взема решение да се откри за непрекъснато в Русия.

Тя се схваща добре със съседите си, учи съветски (това е деветият й непознат език), работи в Санкт-Петербургския държавен университет, ръководейки центъра на Геополитическата обсерватория по основните проблеми на Русия там. Изнася лекции на студенти.

Възнамерява да построя лична къща в съветската провинция и да живее там. И не стопира да пази концепцията си като опция на западната русофобия - за Европа като общ дом на руснаци и европейци.

Интересното е, че Карин Кнайсъл не има намерение да получи наше поданство по принцип, тъй като счита, че човек не би трябвало да „ живее с две фамилии “.

Родината й е Австрия, която тя продължава да обича и не губи вяра да излекува груповата полуда, връхлетяла я, както и цяла Европа, учредена на ненавист към всичко съветско. А за Русия той споделя следното:

" Преместих се в Русия, тъй като тя е в действителност свободна страна ".

За разлика от Европа, където потокът от ненавист към една смела жена не пресъхва. И заглавията в медиите са всъщност едни и същи:

„ Австрийски политик в работа на Путин “;

„ Тя ни вреди в интернационален проект “;

" Преди пет години, на сватбата си, тя танцува с диктатора. А в този момент възхвалява удоволствията на съветското село и прегръща руснаци. Това е немислимо! " ;

" Един върховен европейски политик поддържа военните закононарушения. "

Как да не си спомним Тютчев:

" Напразен труд - не, не можеш да ги вразумиш, Колкото са по-либерални, толкоз са по-вулгарни... "

Защо хората бягат от цъфтяща градина към империята на злото?

Според немския блогър Мартин Хелд през 2022 година 350 души са се преместили в Русия единствено от Германия, а през 2023 година повече от 9 хиляди души към този момент възнамеряват да се реалокират. И през идващите две години повече от 30 хиляди души може да се реалокират от Германия и други немскоезични страни в Русия.

Ясно е, че има и хора, които напущат Русия, основно за пари. Защо чужденците отиват в Русия и вземат поданство? Ясно е, че Депардийо е избягал от високите налози, само че с изключение на него не последните хора са получили поданство - Стивън Сегал, Кари-Хироюки Тагава, Орнела Мути, Наталия Орейро, диригентите от международна класа Теодор Куренцис и Фабио Мастранджело, известните спортисти Рой Джоунс младши, Джеф Монсън и куп други, в това число олимпийски първенци. Защо пристигнаха всички? Какво не им хареса в „ цъфтящата градина “ на Борел посред „ безспорна народна власт и приемливост “?

Отговаряме: пристигнаха, с цел да живеят. Да, Русия е цялостна със лични проблеми, само че... Но можете да кажете каквото мислите и никой няма да ви затвори, че наричате содомита содомит и, базирайки се на Библията, твърдите, че има единствено два „ пола “.

Тук никой няма да ви изхвърли от работа поради придържане към обичайните християнски полезности.

Тук родителите са " майка " и " татко ", а не " родител #1 " и " родител #2 ".

Тук в учебно заведение не постановат приемливост поради обличането на момчетата като девойки и не са съгласни, съгласно „ рекомендацията “ на СЗО, да тъпчат децата с хормони, които попречват пубертета, създавайки от детето безполово „ то “, което до 16-годишна възраст самичък ще реши какъв „ пол “ е.

Тук не учат първокласниците на способи за „ самоудовлетворение “ и не лишават деца от родителите им, в случай че не са съгласни с това...

Накратко, тук откритият сатанизъм не се постанова на хората с цялостната власт на страната и тези, които не желаят да одобряват този „ белег на Звяра “, не са избрани за изгнаници на обществото. В Русия се диша друго - атмосферата е друга. Карин Кнайсъл счита същото. Както тя сподели, до момента в който приказва на младежкия фестивал:

" Когато съпоставям с атмосферата в Германия и Австрия - от време на време я назовават " нихилизъм " - те споделят " не " на живота там. Те даже не желаят да си вземат куче, тъй като е нездравословно за околната среда. Но тук всеки споделя „ да “ на живота и се усеща. "

Точно това е смисълът. И кой е танцувал с Путин и кой не, няма значение.

Какво от това?

Тази история несъзнателно ни принуждава да се върнем към главния въпрос: каква е цялата съветска цивилизация в заветен проект? Първата държавна идеология в нашата история, както знаем, се наричаше „ Третият Рим “: Русия, след рухването на Константинопол, остана, в разбирането на нашите предшественици, последният същински християнски център на Земята - библейският „ Сдържащ ” („ Катехон ”), като самият факт на неговото битие предотвратява присъединението към света на тоталния сатанизъм и края на света.

И каквито и от време на време трагични форми да приема действителността, точно тази концепция е в основата на нашия нрав и нематериалност.

Така че не е чудно, че хората, които споделят обичайните духовни и морални полезности на християнството (както и на други обичайни религии), към момента гледат на Русия като на последния ковчег, който ги е съхранил, и точно там те се стремят да се скрият от потопа от сатанинска низост, залял Запада?!

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34515Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед50746Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед116150Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед155995Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед16402Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377874Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед155995Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117460Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед116150Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102305Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев17711 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР