Когато младо момиче ражда красиво бебе, обстоятелствата й попречили да

...
Когато младо момиче ражда красиво бебе, обстоятелствата й попречили да
Коментари Харесай

Непълнолетна майка е принудена да се откаже от малката си дъщеря, събират се отново 82 години по-късно

Когато младо момиче ражда красиво бебе, събитията й попречили да споделят живота си. Тя била унищожена, само че в никакъв случай не не помни за детето си. Повече от осем десетилетия по-късно се случва нещо необикновено.

Летище в Greater Binghamton, Ню Йорк, бе мястото на специфичното събитие, което чакаше да се случи цели 82 години. Лена Пиърс била принудена да се откаже от момиченцето си през 1933 година, тъй като страната я счита за прекомерно млада, с цел да бъде майка.

13-годишното дете се грижило за новороденото в продължение на шест месеца, преди то да бъде отведено. Тя се надявала да види щерка си Ева Мей още веднъж, само че с годините изгубила вярата, че това в миналото ще се случи.

Минали десетилетия, а Пиърс в никакъв случай не чула за щерка си — даже не знаела, че детето, което обичала толкоз доста, също я търси. Преименувана на Бети Морел от осиновителите си, дъщерята на Пиърс се опитвала да откри майка си години наред.

Осиновителите на Бети – майка и татко са умряли, когато тя била едвам на двадесет години, след което момичето стартира търсенето на рождената си майка и евентуалните братя и сестри. Оказва се обаче предизвикателство да се откри информация за нейното минало.

След години на търсене и благодарение на нейната внучка, Кимбърли Мичио, те най-сетне постигнали прочут прогрес. След доста години, Бети съумява да откри истинския акт за своето раждане.

Там било посочено името на Пиърс и Кимбърли била изумена от обстоятелството, че родната майка на баба й е към момента жива. Тя била във екстаз от вероятността за тяхното събиране.

„ Баба ми плачеше толкоз мощно, че даже не можеше да отиде да играе бинго. “

Те също по този начин откриват, че Бети има шест братя и сестри! 82-годишната жена се свързала по телефона с родната си майка, и най-сетне почувствала, че животът й е приключен.

Но най-важния миг занапред предстоял – срещата на една майка със своята щерка, след 82 години вяра.

Бети била признателна на осиновителите си, които я обичали и се грижели за нея, като родно дете. Въпреки това постоянно се е чувствала по този начин, като че ли нещо й липсва в живота.

Най-накрая двойката се срещат лице в лице на летището в Ню Йорк и това било един прочувствен миг за всички. Бети споделя: “Сякаш това е началото на живота ми. ”

Красивата среща остава хиляди страсти в предишното, като Бети споделя:

“Това е прекарване, което малко хора могат да изпитат на моята възраст или на възрастта на майка ми. Това е най-красивото нещо, което ми се е случвало, а точно да имам шанса да прегърна своята родна майка. ”

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР