Когато милиардерът на хедж фондовете Кен Грифин каза на индустриална

...
Когато милиардерът на хедж фондовете Кен Грифин каза на индустриална
Коментари Харесай

Бдителите на облигации дремят, докато пазарът на държавните облигации пренебрегва огромните заеми от САЩ

Когато милиардерът на хедж фондовете Кен Грифин сподели на индустриална конференция тази седмица, че пазарът на облигации в Съединени американски щати се дължи на известна дисциплинираност, той изрази опасенията на доста вложители по отношение на въздействието на проектите за големи разноски и издаване на дълг на държавното управление.

Разходите на държавното управление на Съединени американски щати „ са отвън надзор “, сподели той на срещата на Асоциацията на фючърсната промишленост във Флорида. „ И за жалост, когато суверенният пазар стартира да проваля удара във връзка с дисциплината, това може да бъде много брутално. “

Но въпреки че може да има основателни аргументи за по този начин наречените бдители на облигации – хедж фондове и други търговци, които санкционират свободно харчещите народи, като залагат против техния дълг или просто отхвърлят да го купят - с цел да насочат вниманието си към пазара на държавните облигации, анализаторите споделят, че до момента не са съумели да се материализират.

След малко експлоадиране След повишаване на бдителността през есента на ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР