Когато мъжете се съберат на чашка, разговорите неминуемо се въртят

...
Когато мъжете се съберат на чашка, разговорите неминуемо се въртят
Коментари Харесай

Монолози на вагината или защо мастурбацията е връх на сладоледа

Когато мъжете се съберат на чашка, диалозите неизбежно се въртят към казарма (отмениха я, само че към момента я помнят), коли, футбол и понякога дами. Нашите раздумки от време на време включват манджи и обувки, само че несъмнено са препълнени от споделяния за мъже. За секс с тях и за секс без тях. Слава Богу, приятелките ми в по-голямата си част са отворени, без задръжки и постоянно откровени до грубост. За цвят обаче една от тях е много по-непримирима в шерването на интимния си свят и доста рядко повдига балдахина на прекарванията с сътрудниците си. Доскоро моминското й ложе беше овакантено от мъжко наличие и една през друга останалите се надпреварвахме да й даваме ум по какъв начин да си доставя наслаждение сама. Тя обаче беше безапелационна – в никакъв случай не била мастурбирала и нямала желание занапред да навлиза в опознаване на личните си скотски глъбини. Добре де, всеки има право да употребява тялото си, както откри за добре. Обаче желая да обосновавам изгодата от самозадоволяването.

Мастурбацията е здраве
Тя е едно от най-хубавите медикаменти. Изцерява бодърствуване, стрес, безпокойствие, менструални конвулсии, меланхолия и даже подтиква имунната ни система. Освен това е форма на упражнение, при което се горят калории, макар че не може да се съпоставя с количеството, което остава във фитнеса.

Възбужда въображението
Фантазирането прави самозадоволяването още по-забавно. Поканете във фантазиите си известни артисти, порнозвезди, фризьорът, който всеки месец ви боядисва косата. Поканете който си желаете, тъй като ще му „ причините” един от най-великите оргазми в неговия живот.

Самозадоволяването е безвредно
Ако има съвсем 100 % безвреден секс, това е точно мастурбирането. Няма потребност да се притеснявате за нежелана бременност или заболявания, излъчени по сексуален път. Не води до стерилитет или до загуба на либидо. За разлика от другите типове секс, този не ви заплаша с пострадвания. Освен в случай че не предозирате със сладострастното ухажване на клитора си или не поканите във вагината си бутилка скъпо шампанско.

Мастурбирането е в природата ни
То е безусловно естествен акт на себепознание, нормална форма на автоеротизъм. Забравете за митовете и неправилните схващания за него от предишното. Ако мастурбирате, няма да ослепеете, нито ще ви порасне трети крайник. Маймуните, кучетата и котките също мастурбират, само че не са замязяли на стоножки.

Подобрява половия ни живот
Може да се научат толкоз доста неща от и за личните ви тела с помощта на мастурбацията. Независимо дали употребявате ръцете си, вибратори, възглавници, струята на душа или носите долни дрехи с „ дразнещи” издатъци, стимулиращи клитора ви, шерването с колегата на това кое ви доставя еротично наслаждение ще свърши чудеса за интимните ви прекарвания.
------
84% от дамите мастурбират най-малко по няколко пъти в седмицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР