Когато мъжете са страстно ангажирани с кариерата си, това понякога

...
Когато мъжете са страстно ангажирани с кариерата си, това понякога
Коментари Харесай

4-те скрити причини, поради които някои мъже не искат секс

Когато мъжете са буйно ангажирани с кариерата си, това от време на време може да надделее над половото им предпочитание.
Безпокойството по отношение на еректилната дисфункция или несъразмерното облекчаване посредством мастурбация може също да допринесат за неналичието на полов интерес у мъжа. Терапията може да помогне за разрешаване на проблемите на мъжа с нежеланието му за фамилиарност с  партньорката, в случай че те произтичат от психически спорове в него самия.
Културният мит, че мъжът не желае секс, тъй като жена му е непривлекателна, скучна или досадна, просто не е правилен. Красиви, здрави, мечтани и искащи секс дами постоянно се оплакват, че непрекъснатите им сътрудници не желаят да вършат секс с тях.
А за какво се случва това – ето четири скрити аргументи и решения за тях:

1. Неговата работа е негова стопанка
Когато мъжете са буйно ангажирани с кариерата си, те могат да сублимират полово неспокойствие, което нормално би било ориентирано към техните съпруги. Отличията, парите и повишението на егото от постоянното хвалене или покачване могат да ги възбуждат повече от самия сексуален акт.
Решение: Интересувайте се от детайлностите за кариерата му, с цел да можете да споделите този аспект от живота му. Направете бърза записка или две, с цел да запомните съответни детайлности за плана. Но също по този начин поискайте от половинката си да ви отдели един час „ време за вас двамата “ с изключени мобилни телефони всеки ден и най-малко една вечеря на четири очи всяка седмица. Също по този начин: Помислете за обмисляне на време за фамилиарност рано заран, преди мъжът ви да тръгне за работа, когато не е изтощен или душевен отпаднал.

2. Сексуална автономност
Ако вашият мъж не желае да прави секс с вас, може да е поел всичко безусловно в свои ръце. Ако той мастурбира постоянно на порно или въодушевен от личните си мечти, може би го прави тъй като е бързо и ефикасно. Някои мъже се усещат извънредно уязвими, когато са подвластни от различен човек, който да утоли желанието и нагона им. Нашето общество идеализира човек, който не се нуждае от нищо – суровия субект, мъжът на Marlboro, мъжът, който поема отговорността. Мъжете могат да възприемат концепцията, че зависимостта ги прави по-малко мъжкари. А родителските модели на занемаряване могат да накарат мъжа да реши, че в никакъв случай не би трябвало да е в ролята на нуждаещ се.
Решение: Кажете на брачна половинка си, че сексът е нужен за вашето фамилно благополучие. Помолете го да се опита да спре мастурбацията, с цел да култивира предпочитание за секс с партньорката. Напомнете си, че неналичието на предпочитание за секс може да не е персонална, а да е отбрана против загуба на обвързаност. И се договорете за периодичност на фамилиарност, която да ви направи щастливи и двамата.

3. Безпокойство по отношение на еякулацията
Еректилната дисфункция, ранната еякулация и забавената еякулация може да имат разнообразни аргументи, само че техните общи фактори – разочарованието, паниката и възприятието за некомпетентност на мъжа – могат да спрат нещата в полов проект сред вас.
Решение за по-възрастни мъже: Проблемът може да е по-малко в ниското либидо, в сравнение с в безпокойството от представянето. Но тези усеща може да накарат вашия мъж да се откаже от секса тъкмо сега, когато вие влизате в менопауза и се притеснявате от намаляващата си прелест. Първо си уговорете среща с уролог и проверете равнищата на тестостерон. (Ако има потребност от силденафил (виагра), бъдете въодушевени по отношение на спомагателното време, което може да бъде прекарано в любовна игра.) Освен това поискайте „ секси време “ и говорете за желанието да се галите и да бъдете голи дружно. Поискайте личен оргазъм даже и да не се стига до навлизане.
Решение за по-млади мъже: По-младите мъже, които се борят с тези проблеми, ще удвоят безпокойството си, като се тревожат за реакцията на партньорката си, тъй че първо бъдете блага с него. Второ, настоявайте той да получи помощ. Жените, несъмнено, желаят техният сътрудник да реализира кулминационна точка, само че увеличението на гъвкавостта по отношение на това по какъв начин да се случи това (може би не във влагалището, а посредством мастурбация) ще понижи тревогата му. Ранната еякулация елементарно се позволява със полова терапия.

4. Неговият вътрешен свят страда
Сдържан, благ мъж, който се бори с ниско либидо, може в даден миг да разкрие някои спорни аспекти в себе си, които са причина за  проблемите с нагона му. Може да вземем за пример в миналото да е бил свенлив младеж, който се е чувствал обезпокоен да стартира да води сексуален живот или пък да е считал, че сексът е позорен за дамите. От друга страна може да се усеща като пещерен човек, който постоянно е възбуден и жаден за секс и тази крещяща потребност да го тормози и да не желае да приказва за нея със брачната половинка си. Сексуалността на мъжа от време на време е много комплицирана, както е и при някои дами.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР