Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван

...
Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Дъщеря ми каза, че съм най-гадната майка на света

Когато споделих на щерка си, че татко ѝ (б.р. Иван Ласкин) е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен. Каза ми: " Ти си най-гадната майка на света ". Беше единствено на 8 години, нямаше къде да отиде и нямаше никого на този свят, с изключение на мен. Така актрисата Александра Сърчаджиева разказа реакцията на щерка ѝ София, когато е схванала, че татко ѝ - Иван Ласкин е умрял. 

" Понеже ме беше боязън сама да го кажа, бях помолила едни приятелки да дойдат у дома. Аз ѝ споделих: " татко ти стана звездичка ". Тогава ме посъветваха да ѝ кажа незабавно, тъй като по малкия екран се гърми. Едни психолози ми бяха споделили - остави я, тя може да хвърля да троши, да излива някакви страсти. Никой от тях не ме предизвести, че тя може да се обърне против мен. ", показа актрисата пред бТВ.

" Тя се обърна и ми сподели: " Ти си най-гадната майка на света ". Не бях подготвена за това. Много по-късно я попитах за какво ми го е споделила, а тя ми отговори: " нито една майка, която обича детето си, не може да му каже най-страшното нещо в живота му ". За себе си тя тогава беше права. Беше на 8. Събра си багажа в една раница, питах я: " къде отиваш ", а тя ми отвърна, че се маха от мен ", описа още Сърчаджиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР