Когато кандидатствате за работа, има много начини да оптимизирате автобиографията

...
Когато кандидатствате за работа, има много начини да оптимизирате автобиографията
Коментари Харесай

8 меки умения, които работодателите искат да видят в автобиографията ви

Когато кандидатствате за работа, има доста способи да оптимизирате автобиографията си. Можете да ревизирате да сверите часовника си с целите на работодателя, при който кандидатствате. Трябва да се уверите, че сте показали най-важното за бъдещия шеф, във връзка с опита. Можете да включите всевъзможни ваши по-значими достижения като надхвърляне на задачите за продажби да вземем за пример, написа CNBC Можете да включите линк към вашия профил в LinkedIn.

По думите на кариерни специалисти има една група умения, която е от решаващо значение и би трябвало да включите към листата с т.нар " меки умения ". Преобладаващото болшинство или 93% от работодателите, споделят, че " меките умения играят огромна роля в решението им кого желаят да наемат ", споделя Иън Сийгъл, съосновател и основен изпълнителен шеф на ZipRecruiter, в неотдавнашния отчет на компанията The Job Market Outlook.

Меките умения включват необятен набор от качества. " Бих споделил, че като цяло връзката е доста високо в този лист, като се има поради по какъв начин хората работят в разнообразни обстановки ", споделя Кристин Кели, основен маркетинг шеф в CareerBuilder.

ZipRecruiter показва някои от най-търсените меки умения в своята платформа. Ето кои са те, както и какъв е броят на работните места в уеб страницата, изискващи умеенето за своите служащи.

1. Комуникационни умения: изисквани за 6,1 милиона работни места

2. Обслужване на клиенти: умеенето е посочено в 5,5 милиона разгласи

3. Планиране: участва в 5 милиона разгласи

4. Умения за положително разпределение на работното времето: умеенето е посочено като наложително в 3,6 милиона разгласи

5. Управление на планове: 2,8 милиона са работните места, които желаят това умеене

6. Аналитично мислене: 2,7 милиона разгласи изискват това

7. Способност за независима работа: за 2 милиона работни места това е наложително умеене

8. Гъвкавост: Броят работни места,които желаят това умеене е 1,3 милиона

Що се отнася до умеенето връзка, то се изисква най-много поради отдалечената и хибридната работа, които разчитат в огромна степен на технологиите. " Как отговаряте на някой, който ви е изпратил имейл " има значение, считат специалисти.

Когато става въпрос за обмисляне и ръководство на времето, " без значение каква роля имате, в случай че не можете да организирате времето си ", не можете да бъдете ефикасни, споделят кариерни специалисти.

Когато пък става въпрос за еластичност, " хората в действителност би трябвало да могат да реагират в обстановки, да се причислят към Zoom срещи, да могат да ръководят известията си ".

Включете тези меки си умения, като дадете съответни образци за това по какъв начин сте ги употребявали в работата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР