Когато жестоката австралийска сапунка Prisoner: Cell Block H беше излъчена

...
Когато жестоката австралийска сапунка Prisoner: Cell Block H беше излъчена
Коментари Харесай

Prisoner Cellblock H TV jailbird казва, че шоуто „изпреварва времето си“ е направило чудеса за жените

Когато жестоката австралийска сапунка Prisoner: Cell Block H беше излъчена за първи път преди 45 години през днешния ден, никой не можеше да планува паметния статус, който ще придобие по целия свят.

Разположен в женски затвор, той се трансформира в една от най-успешните телевизионни драми в Австралия на всички времена, откакто беше изнесен в над 80 страни. Пет години след стартирането си през 1979 година Yorkshire Television купува английските права и милиони тук гледат ежеседмични епизоди късно вечерта, което даже провокира наклонност за празненства на пандизчии.

Тя породи голям брой обособени филми, в това число Сериал от 2013 година Wentworth, мъжка версия, наречена Punishment, с Мел Гибсън в основната роля, и лагерно шоу в Уест Енд с присъединяване на алтер егото на починалия Пол О'Грейди Лили Савидж. Повторенията на Prisoner към момента се излъчват по My5 през днешния ден. По време на осемгодишното си лъчение от 692 епизода шоуто беше известно със своите възмутителни сюжети и герои, в това число лъжливия надзират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР