Когато излезе в Netflix през 2021 г., едва ли някой

...
Когато излезе в Netflix през 2021 г., едва ли някой
Коментари Харесай

Пострадаха ли хора в риалитито по Squid Game

Когато излезе в Netflix през 2021 година, надали някой предполагаше, че корейският сериал Squid Game ще се трансформира освен в най-гледаната продукция на стрийминг платформата за годината, само че и в световен шлагер.
 Squid Game, Netflix и формалното удостоверение за втори сезон на сериала
Играта на калмари продължава

Какво да чакаме от втори сезон на Squid Game

За нас триумфът му обаче е напълно законосъобразен - историята е почерпена от личния горчив опит на основателя му Хуанг Донг-хюк като незает, който търси метод да " изкара някой лев " и фантазията му да попадне в съревнование, с което да стане милионер и да си реши всички проблеми.

Мечта, която сигурно, имат милиони хора по света. Част от тях взеха решение да пробват да я осъществят, като се записаха за присъединяване в риалити шоуто Squid Game, което съвсем буквално копира " провокациите " от сериала, само че без съдбовния свършек за участниците, които не се оправят с тях.

Squid Game: The Challenge се снима в някогашна база на Кралските военновъздушни сили в Бедфордшир, Англия, и към този момент съумя да притегли вниманието на медиите, откакто до тях доближиха сведения за потърпевши участници, закарани в болница след някои от фотосите.

" Имаше хора, пристигнали с концепцията, че ще станат милионери, само че си тръгваха плачейки ", споделя източник на The Sun. Таблоидът разгласява и разкази на участници, които споделят, че по време на играта " Червена светлина, зелена светлина " температурите са били супер ниски, а участниците е трябвало да ги устоят в продължение на часове.

" Беше като военна зона ", е различен от мненията, оповестени в The Sun. Netflix дадоха отговор на обвиняванията, като разясниха, че участниците авансово са знаели, че изискванията ще са такава. И че едвам трима участници са стигнали до здравна интервенция поради " дребни здравословни проблеми ", цитират ги от Guardian.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР