Когато искаме да водим здравословен начин на живот или да

...
Когато искаме да водим здравословен начин на живот или да
Коментари Харесай

Пийте спокойно от този алкохол - полезен е за диетата ви!

Когато желаеме да водим здравословен метод на живот или да се лишим от непотребните килограми, алкохолът е едно от първите удоволствия, които би трябвало да изключим от менюто си. Въпреки това се оказва, че не всяка алкохолна напитка е нездравословна. Текилата да вземем за пример има куп изгоди за човешкия организъм, сочи ново американско изследване.

Проучването се основава на качествената текила, която се прави от екзотичното растение агаве, наподобяващо кактус. Именно в него се съдържат съставки, които са от изгода за хората, опитващи се да понижат обиколката на талията си.

Става дума за субстанции, наречени агавини, които подаряват с чувство за задоволеност. С това обаче изгодите на мексиканския балсам не завършват. Питието е и източник на фибри, с помощта на които потребните бактерии в дебелото черво нарастват.

Сред преимуществата на текилата е и че работи като антидепресант. Повечето алкохолни питиета могат да влошат настроението ни, само че при мексиканското пиво е тъкмо противоположното, считат американските учени.

Текилата съдържа и по-малко калории, което е още една добра причина да се избира от тези, които се стремят към нискокалорично хранене.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР