Когато има Коалиционен съвет, ще поискаме оставката на Волен Сидеров

...
Когато има Коалиционен съвет, ще поискаме оставката на Волен Сидеров
Коментари Харесай

Ячев: Ще искаме оставката на Сидеров като председател на ПГ на ОП

Когато има Коалиционен съвет, ще желаяме оставката на Волен Сидеров като ръководител на ПГ на " Обединени патриоти ". Това сподели пред публицисти в Народното събрание секретарят на ПГ на " Обединени патриоти " и зам.-председател на НФСБ Борис Ячев, заяви Агенция " Фокус ".

" След снемането на доверието, идната стъпка е на Коалиционен съвет да се разиска председателството на Волен Сидеров ", разгласи той.

" През последните месеци имаше офанзиви против представители на " Обединени патриоти " в изпълнителната власт, освен към вицепремиера Валери Симеонов, а и против други членове на Министерски съвет, от страна на Волен Сидеров. Затова се стигна до решението на НФСБ ", изясни Борис Ячев.

" Телевизия " Алфа " продължава да излъчва от през вчерашния ден слайдове с клюки във връзка с вицепремиера Валери Симеонов и във връзка с други представители на ръководещата коалиция, имам предвид Цветан Цветанов ", добави той.

" Не можем да приемем клеветата, че Валери Симеонов е вицепремиер на Сорос ", съобщи Борис Ячев.

Попитан каква е задачата на дейностите на Волен Сидеров, той разяснява: " Целта е провокация, разтрошаване на ПГ и на ръководещата коалиция. За интереса попитайте този, който стои в дъното на офанзивата ".

" Коалицията е постоянна що се отнася до народни представители от НФСБ и вицепремиера Валери Симеонов. Нямаме желание да напущаме нито обединението, нито ПГ. Ако някой не е склонен с дейностите на ПГ и с позициите на " Обединени патриоти " в изпълнителната власт, негово право е да си търси политическо занятие ", сподели още Борис Ячев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР