Когато Хосеп Гуардиола работеше в Байерн, от устите на ръководителите

...
Когато Хосеп Гуардиола работеше в Байерн, от устите на ръководителите
Коментари Харесай

Бос на Байерн злобно заяде Гуардиола заради Сане

Когато Хосеп Гуардиола работеше в Байерн, от устите на ръководителите излизаха единствено ласкави слова по негов адрес. Но в този момент, откакто испанецът е отпред на Манчестър Сити, а баварците имат интерес към един от неговите играчи, се чу много злобничък коментар към него от страна на изпълнителния шеф Карл-Хайнц Румениге.

Босът на немския първенец от дълго време е подел самодейност да докара на "Алианц Арена " Лерой Сане, до момента в който Гуардиола желае футболистът му да остане на "Етихад ". Самият експерт разгласи, че доколкото знае, Сане няма да върви на никое място все още, което отприщи и ядното заяждане от Румениге към него.

"Не знам дали Пеп има някаква концепция какво се слчува в личния му клуб. Може би няма никаква концепция... Нека изчакаме, в случай че имаме нещо за оповестяване, ще го създадем. При всички положения, развръзката ще е скоро за възможен трансфер ", съобщи Румениге пред "Билд ".

От Сити са заковали цена от 100 млн. евро на Сане, до момента в който самият футболист желае голяма заплата, която би го направила двойно по-скъпоплатен и от най-скъпата звезда на Байерн сега. Точно това към този момент е препъникамъкът пред договорката сред двата клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР