Когато хората чуят за злато си представят голямо тежко кюлче

...
Когато хората чуят за злато си представят голямо тежко кюлче
Коментари Харесай

Първото в Европа абонаментно злато се продава в България

Когато хората чуят за злато си показват огромно тежко кюлче (стандарта е 12 килограма) събиращо прахуляк в най-тъмните и строго охранявани кътчета на банковия трезор. Годината обаче е 2018-та и потребителите желаят елементарен, комфортен и новаторски метод да натрупат спестявания. Иновациите в света на златото обаче са необичайност. Бизнесите, които го продават са едни от последните динозаври, които навлизат в света на интернет.

Но не всички. Сега всеки българин поискал да спести пари и да се възползва от най-евтиното злато в Европа има опция да го направи от всяко кътче на страната. Tavex, nай-големия дилър на злато и единствената борса за злато и сребро в България, предлага нов метод хората да запазят стойност и да имат златни пари за черни дни. Новото еднограмово абонаментно кюлче на Tavex предлага неповторимата опция да се закупи капиталово злато, всеки месец на извънредно близка до пазара цена. При покупка на едно кюлче в продължение на 12 поредни месеца, 13-тото кюлче е гратис, което подсигурява, че общата цена на златото в края на абонамента ще е съвсем като тази на интернационалните пазари.

Но какви са преимуществата?

На първо място, даже огромните банки рядко имат опция да закупуват капиталово злато на пазарна цена, а за естествените консуматори е невероятно. Причината е доста елементарна, всеки дилър на капиталово злато поставя дребна надценка, с цел да може да поддържа бизнеса си. Но с абонаментния модел на Tavex, тази надценка не съществува при сполучливо привършване на абонамента.

Друго значимо преимущество е обезпеченото изкупуване. Тоест, в случай че човек закупил това злато реши да го продаде назад на Tavex, то той ще получи цена за капиталов златен артикул.

Трето и доста значимо преимущество е опцията, да спестите дребни суми пари, консистентно, за по-дълъг интервал от време, с най-малък риск. Златото е единствения пестелив артикул, които не губи стойност в дълготраен проект и е най-сигурната инвестиция по време на икономическа рецесия.

И не на последно място, първата доставка до адрес е безвъзмездна.

Отзивите от новия златен артикул са повече от положителни. Много вложители към този момент поддържаха продукта, а продадените кюлчета са над 1700 за първите месеци от стартирането му на пазара. Очакванията са, това да е един от главните способи за икономисване и предпазване на по-малки суми пари до края на 2018 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР