Когато говорим за националната ни сигурност, не бих говорил за

...
Когато говорим за националната ни сигурност, не бих говорил за
Коментари Харесай

Радан Кънев: Когато говорим за националната ни сигурност, не бих говорил за ценности, а за интереси - Топ новини

Когато приказваме за националната ни сигурност, не бих приказвал за полезности, а за ползи. Естествено има и полезности – те са дали украинските жители би трябвало да бъдат предпазени от съветската експанзия и отговорът е еднопосочен – да. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ евродепутатът Радан Кънев по мотив дебата би трябвало ли България да изпрати военна помощ на Украйна.

Когато приказваме да се поддържа украинската войска материално, с цел да отбрани страната си, приказваме и за нашия народен интерес. Държави като Литва, Латвия и Естония олигофрени ли са, или виждат риска и поддържат Украйна преди Русия да стигне до тях? Радвам се, че има необятно болшинство в тази посока, съобщи Кънев.

Не е оптимист за съставянето на държавно управление. Не виждам развой на договаряния. А демокрацията е развой, при който след избори следват договаряния, а по-късно следва ръководство, уточни евродепутатът.

Виждам реплика на договаряния, която е поредна предизборна акция. Доволен съм, че моята политическа партия – „ Демократична България “не се изкушава да прави акция от този развой, коментира Радан Кънев.

Смятам, че има решение. Не желая нови шест месеца еднолично ръководство, България отново да бъде без парламент и да бъдем безпомощни да се оправяме с рецесиите към нас. Вместо да се възползваме от големите благоприятни условия, които сега дава Европейската комисия, рискуваме те да се трансфорат в проблем, и да породят антиевропейски настроения, сподели още Кънев.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР