Когато говорим за масаж, си представяме релаксиращо преживяване за тялото

...
Когато говорим за масаж, си представяме релаксиращо преживяване за тялото
Коментари Харесай

Най-страховитият масаж на света

Когато приказваме за масаж, си представяме релаксиращо прекарване за тялото и душата , откакто сме като преродени. Но не постоянно е по този начин, или най-малко на пръв взор...

Ако сме от смелчаците, които не се тормозят от огромни остриета в заплаха непосредственост с лицето или други елементи тялото, значи може и да се престрашим да се подложим на така наречен knife massage (масаж с ножове).

Това е обичайната техника, която е част от китайската медицина от повече от 2000 години . Първоначално се е практикувала от монаси, по-късно се популяризира и в Япония, и в Тайван, където се ползва най-вече в този момент.
 Снимка 482274

В последно време се отбелязва растеж в интереса към нея - къде от любознание, където от вяра в действителност да има резултат против негативите от забързаното и стресово всекидневие.

Масажът в действителност не се извършва с ножове, а с остри сатъри . Акцентира се върху така наречен чи порти или точки на напрежението , които са сходни на тези в китайската акупунктура.

Но тези, които практикуват масажа с ножове имат вяра, че остриетата имат доста по-голяма невидима мощ - да извличат неприятната карма . И с цел да могат всеки ден да бъдат по този начин ефикасни, всяка вечер, след края на работния ден, се поставят да се " зареждат " върху метеоритни камъни.
 Снимка 482275

Акцентът на масажа е върху потока на сила в тялото и неутрализирането на отрицателната. Някои го дефинират като " лов на духове, на предишното ". С това се реализира нравствен мир и успокоение, а доста физически болежки също изчезват , написа BBC.

Хората, които правят масажа с ножове, би трябвало наложително да са положително въодушевление, тъй като другояче ще предадат отрицателните страсти на клиента си посредством острието. Затова те съблюдават прецизна веган диета, стават доста рано и упражняват всяка заран.
 Колко постоянно да вървим на масаж
Колко постоянно да вървим на масаж

Видове масаж и защо оказват помощ

Всички, които желаят да се подложат на масажа, също вършат десетминутни извършения и разпъване, с цел да отворят своите чи порти и да освободят силата. Шансът да заспим по време на масажа е доста огромен, както и този да спим доста по-добре дълго след него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР