Когато човек получи тежка диагноза, свързана със здравето, едва ли

...
Когато човек получи тежка диагноза, свързана със здравето, едва ли
Коментари Харесай

Защо видеото на Кейт излезе точно сега

Когато човек получи тежка диагноза, обвързвана със здравето, надали би бил в положение да се изправи пред милиони хора и да опише по какъв начин е болен. Точно това обаче направи Кейт Мидълтън, когато в петък, 22 март, показа прочувствено видео, в което сподели, че се бори с рак.
 Кейт Мидълтън е болна от рак
Кейт Мидълтън призна, че се бори с рак

Принцесата на Уелс персонално заяви диагнозата си

Новината пристигна, откакто близо две седмици принцесата на Уелс, фамилията и пиар чиновниците й бяха упреквани в несъответстваща връзка с обществеността, която пък породи всевъзможни клюки за това какво се случва с нея.

Видеото, записано от Кейт, сложи точка на разностранните изказвания за нея и косвено сподели още нещо. " Един от подтекстовете на изказването на принцесата на Уелс беше: апелирам ви, помислете преди да започнете със зловредните спекулации ", споделя сър Крейг Оливър, някогашен шеф на информационната работа на английския министър председател.
 Снимка 658638

Макар за доста хора видеото на Кейт да изглеждаше като следствие от случилото се в предните две седмици, публикуването му навръх 22 март, не е инцидентно. Именно тогава стартира великденската почивка на децата на Кейт и Уилям.

Така принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис ще могат да са вкъщи около родителите си, незабавно след оповестяването на новината за заболяването й. Източник на The Sunday Times прекомерно, че целият текст на обръщението на принцесата на Уелс е писан от нея.
анкета
Очаквахте ли повода за отсъствието на Кейт да е толкоз сериозна?
Да, личеше, че нещо съществено се случва Не, беше напълно изненадващо Няма значение, значимото е Кейт да се оправи Първо Чарлз, след това Кейт - някой ги прокле тези хора
Да, личеше, че нещо съществено се случва

Не, беше напълно изненадващо

Няма значение, значимото е Кейт да се оправи

Първо Чарлз, след това Кейт - някой ги прокле тези хора

" Това й разреши да приказва непосредствено с хората, които постоянно с нея и със фамилията й, и които не са се поддали на шума и слуховете. " Последвалите милиони пожелания за бързо оправяне към единствено демонстрираха, че изборът й да приказва намерено по тематиката й е спечелил още повече фенове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР