Когато човек пътува, си взима нещо за спомен. Моето хоби

...
Когато човек пътува, си взима нещо за спомен. Моето хоби
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов изби рибата, сложи си прашки на лицето в ефир и...

Когато човек пътува, си взима нещо за спомен. Моето занимание е да вървя по пазари и да си закупувам шапка от всяко място, което съм посетил. Тази е от Амстердам - един доста свободомислещ град.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия имунологът доцент Андрей Чорбанов от Българска академия на науките, който се появи в студиото с каскет.

„ Ще си призная, че в най-тежките си кошмари, не съм предполагал, че ще би трябвало да носим целогодишно и всекидневно маска “, сподели той.

„ Трябва да се знае, че понятията за дисциплинираност, ред и народна власт са доста по-различни в Азия. Демокрацията там е релативно разбиране “, съобщи доцент Чорбанов.

Чорбанов разяснява думите на шефа на " Пирогов " проф. Балтов, че вирусът е дизайнерски:

" Ще съветвам всички, които имат мнение по тематиката, да го запазят за околните си другари. Когато обаче се приказва публично пред необятната публика. Факт е, че няма по какъв начин да не останат следи от трансформация, в случай че е изработен от човек. На 99% е несъмнено, че няма човешка интервенция при основаването на вируса.

Никой не би пуснал вирус в своето си население, за да направи неприятно на друго население ", сподели имунологът.

Доц. Чорбанов се пошегува като сподели " маската " си в студиото. Вместо същинска такава обаче, той си нахлупи женски прашки:

" Преди бях с едни по-тъмни, само че в този момент съм сменил нюанса. Това защищава доста добре поради материята ", пошегува се той, като в това време на главата си сложи прашки от дантела и сатен.

" Добре е, като човек си поставя маската, да има съспенс, тръпка и да се излезе от тривиалното ", добави Рачев.
" Алкохолът убива всевъзможни вируси. В устата ни обаче има потребна микрофлора, която не е добре целеустремено да убиваме непрекъснато ", след това поде съществено той.

" Хигиена би трябвало да се съблюдава и да си мием ръцете, само че непрекъснатата стерилизация през 5 минути, е нездравословна ", безапелационен е той.

По думите му до края на годината ще има първообраз на българската ваксина против К-19. " Ние постоянно се съпоставяме с другите. Преди година бях на конгрес по ваксини в Банкок. Учените се състезават по позитивен метод ", сподели той.

" Все още не е имало тествания на имунизацията ни. Това, че вървим малко по-назад, не значи, че сме по-неуспешни ", безапелационен е той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР