Когато бъдат положени нужните усилия, успешният краен е гарантиран. Това

...
Когато бъдат положени нужните усилия, успешният краен е гарантиран. Това
Коментари Харесай

Новите стандарти в изложбената индустрия - сбъдната реалност, реализирана от БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Когато бъдат положени нужните старания, сполучливият краен е обезпечен. Това потвърди ревю БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА от 7 до 9 октомври. Освен че събра в Интер Експо Център експертите от медицинския, денталния и дерматологичния бранш, форумът, с помощта на компаниите-изложители, гостите и посетителите, се трансформира в пионер за българската изложбена промишленост, защото бе първото събитие от сходен темперамент, провело се у нас през втората половина на 2020г. в изискванията на COVID-19.

Ангажираните със опазване на здравето експерти демонстрираха капацитета и потребността от професионалното ревю и съпътстващата го стратегия. Със спазването на наложените от здравните управляващи ограничения, Интер Експо Център обезпечи условия за безвредни посещаване, бизнес връзка и обмяна на опит. 54-тото издание на ревюто потвърди, че БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА съхраняват историята и не престават традициите в сектора.
Какво ни даде БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2020?
„ Организирането на професионалното здравно ревю на България в актуалните условия бе същинско предизвикателство “, описват уредниците. Допълнително предизвикателство е било събитието, че БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2020 на практика бе първото ревю у нас след налагането на изключителните здравни ограничения заради COVID–19. За първи път бяхме очевидци на Crowd management, отговарящ за входно-изходния режим, посредством обозначаване на всички входове и изходи и указване на посока за придвижване. При проектирането на площоразпределението бе повишен размерът на пътеките сред щандовете, обезпечена бе нужната отдалеченост сред участниците. Достъпът до ревюто бе оптимално улеснен от опцията да си създадем електронна регистрация за свободно посещаване до последния изложбен ден.

Видимо за всички бе, че положените старания са дали резултата. В изложбените зали, изпълнени със наличие, участниците заеха близо 1800 кв.м. изложбена повърхност. При изключителни ограничения за здравна сигурност в зали 2 и 3 на Интер Експо Център с щандове се показаха компании от България, Румъния, Китай, Турция, Македония, Русия. Общият брой на участниците бе 99. „ За всички бе очевидно, че размерът на изложбата, по отношение на рекордната за нас 2019г., е по-малък; присъстващите обаче регистрираха като извънредно достижение това, което с напъните на целия си екип, лоялни сътрудници и изложители от България и чужбина, успяхме дружно да продуцираме “, разясняват уредниците. Те регистрират като триумф и привличането на задгранични участници в актуалните условия.

Сред акцентите на БУЛМЕДИКА бяха 3D – технологиите, комбинирани апарати за панорамни, цефалографски и 3D проучвания, софтуерни артикули, портативни апарати, ехографи от последно потомство, рентгенова техника, цифрови и апарати за кръвно налягане, телеметрични системи, изкуственият разсъдък в акушеро-гинекологията. Интерес провокира оборудван мобилен кабинет, показан от румънски изложител. На БУЛДЕНТАЛ открихме новостите при денталните импланти и имплантни системи, практиките в зъболечението, зъботехниката, оралната хигиена и денталните материали, безжични принадлежности, нови сплави, оптични технологии, 3D принтери, скенери, микроскопи, дентални юнити. Отново имахме опция да посетим тематиката ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, отдадена на дерматологията и естетичната медицина, апаратурата, дермо-козметични артикули за лице и тяло, дермални филъри, диагностични и лечебни технологии и подходи.

Разбира се, в актуалната здравна конюнктура разумно водещ акцент бе оптималната хигиена. Наред с добре познатите артикули, се запознахме и с новаторски оферти. Сред тях бе хигиеничен надзор от последно потомство, даващ опция за едновременен далечен надзор на няколко лечебни заведения или отделения. Погледите спираха и гермицидни UV лампи.
Лечението не би трябвало да се отсрочва
За да бъде едно ревю в действителност пълностоен конгрес, то би трябвало да има богата добавена стойност за всички присъстващи. Организацията на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА и през тази година се бе погрижила да се включим в богата съпътстваща стратегия.

Професионалистите от най-голямата здравна платформа в България, CredoWeb, в партньорство с Български лекарски съюз, и Интер Експо Център, проведоха събитието онлайн „ Не отлагай лекуването си “. В особено обособената семинарна зала то събра експерти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Специалистите описаха за страха, напрежението и усложнената връзка с лечебните заведения, сърдечно-съдовите болести в изискванията на пандемия, за какво диабетиците са по-застрашени и какви ограничения да вземат, измененията в урологичната патология и кожните болести през последните месеци. Особено място бе отделено на бъдещите майки и акцента върху зъболечението.

Разбира се, имахме опция да присъстваме на разнородни продуктови презентации – изпълнени с експертиза и наличие. В последния изложбен ден обществено бяха изтеглени бяха изтеглени имената на петимата посетителите, попълнили анкетни карти, които ще получат ваучер за закупуване на съоръжение и консумативи от компаниите изложители.

Пътят към триумфа е посипан с доста трудности. Но когато бъдат положени нужните старания, то той е обезпечен. Това ни потвърди тазгодишното издание на БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА, което съумя да се реализира макар всички компликации, наложени от световната здравна конюнктура. Затова – с интерес чакаме идващото издание през 2021г.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР