Когато Associated Press обяви надпреварата в 19:00 ч., тълпата от

...
Когато Associated Press обяви надпреварата в 19:00 ч., тълпата от
Коментари Харесай

Проверка на фактите: Наистина ли Тръмп спечели „удвояване на гласовете“ на първичните избори на Републиканската партия в SC?

Когато Associated Press разгласи конкуренцията в 19:00 ч., тълпата от поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп на щатските панаири на SC гледаше партията ревеше в празнуване. „ Горд съм, че съм американец “, прозвуча през високоговорителите, когато Тръмп излезе на сцената.

„ Уау, това в действителност беше нещо “, сподели Тръмп. „ Беше малко по-рано, в сравнение с чакахме, и даже по-голяма победа, в сравнение с чакахме. Току-що бях осведомен, че имаме двойно повече гласове, в сравнение с в миналото е получавал в огромния щат Южна Каролина. “

Нито 10 минути след затварянето на изборните секции, Тръмп сподели, че му е казано, че е „ удвоил броят на гласовете, в сравнение с в миналото е получавал. " Откъде знаеше това? Вероятно от екзитполинг или прогнози като това, което акциите и медийните организации употребяват, с цел да „ разгласят конкуренцията “.

Асошиейтед прес е оповестила спечелили допълнително от 5000 оспорвани надпревари през годините, преди да бъдат преброени окончателните бюлетини. В публикация за това по какъв начин на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР