Кога ще има трети сезон? Ще се завърнат ли някои

...
Кога ще има трети сезон? Ще се завърнат ли някои
Коментари Харесай

Белият лотос ще ни отведе в Тайланд

Кога ще има трети сезон? Ще се завърнат ли някои от познатите ни герои? А къде ще се развива действието? Едва ли има сериал, който да провокира толкоз доста въпроси незабавно след края на последния си сезон, както " Белият лотос ".

Ето къде ще ни придвижи " Белият лотос " в трети сезон

Слуховете се потвърдиха

Създателят му Майк Уайт на няколко пъти подмята някои свои хрумвания, които карат почитателите на историята да допускат какво да чакат от новите епизоди. Сега обаче имаме съвсем изрично удостоверение къде ще се развива действието.

В Тайланд. Сценаристът и режисьор на окичената с награди продукция на НВО сега е в страната, като обикаля няколко дестинации - Банкок, Чианг Май, Ко Самуй и региона Златния триъгълник, оповестяват Far Out Magazine.

На всички тези места има хотели от веригата Four Seasons, а тъкмо в такива се развиваше действието в първи сезон в Хавай и във втори сезон в Сицилия. В изявление за Variety по-рано тази година Уайт загатна, че новата му дестинация ще е точно Азия.

" В първи сезон тематиката бяха парите, а във втори сезон сексът. Струва ми се, че е ще хубаво трети сезон да хвърля язвителен взор към гибелта, източните религии и духовността. Това би основало пъстра картина за още един сезон. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР