Коди Гакпо смята, че новите нападатели на Ливърпул все още

...
Коди Гакпо смята, че новите нападатели на Ливърпул все още
Коментари Харесай

Коди Гакпо: Всичко ще бъде наред

Коди Гакпо счита, че новите нападатели на Ливърпул към момента привикват един с различен и твърди почитателите, че няма причина за терзание. Сегашното нападателно трио на Ливърпул Мохамед Салах, Дарвин Нунес и Коди Гакпо стартира да играе дружно едвам през януари, откакто холандският нападател приключи прекосяването си на " Анфийлд " от ПСВ Айндховен ".

" Да играеш с момчета като Салах и Нунес е фантастично, несъмнено. Страхотно е да се опитваме да вкарваме голове дружно. Мисля, че започваме да привикваме от ден на ден и повече всеки ден. Така че мисля, че всичко ще е наред ", показа Гакпо.

" Синхронизираме се от ден на ден и повече. Това е просто нещо, което лишава време. Обикновено всичко се случва по време на предсезонната подготовка, когато имате време да се опознаете, само че в този случай нямахме това време, тъй че нещата стават малко по-различно от нормално ", добави нападателят на Ливърпул.

Гакпо, който преди този момент беше обект на интерес от Манчестър Юнайтед, в последна сметка се причисли към Ливърпул през януари. Отне му седем мача, с цел да вкара първия си гол за мърсисайдци и до момента той означи два пъти в 11 мача за клуба.

Двамата най-хубави голмайстори на Ливърпул този сезон са Салах и Нунес, които са отбелязали надлежно 20 и 12 попадения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР