Коалицията ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ ще е устойчива, но криза ще има през

...
Коалицията ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ ще е устойчива, но криза ще има през
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Криза удря България през януари 2024-та!

Коалицията ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ ще е устойчива, само че рецесия ще има през януари – февруари идната година, пророкува гадателката Теодора Стефанова, известна като персоналната ясновидка на към този момент починалия някогашни италиански министър председател Силвио Берлускони. Тя разкри още, че Бойко Борисов ще заеме различен значим пост, само че няма никога да се отдръпна напълно от политическия живот у нас.,пише ретров бг

„ България ще влезе в Шенген, ще приемем еврото и ще създадем нова конституция “, безапелационна е в прогнозите си Стефанова. Тя разяснява и обстановката с войната в Украйна.

„ Много скоро ще се седне на значими диалози, всички ще се обединят да приказват за мир. Най-накрая ще чуем думата „ мир “, само че сега ще ескалира напрежението. Не могат да седнат двамата водачи към момента да беседват. Китай ще бъде доста значим съдия на войната “, счита гадателката със международна популярност. „ 2024 година дръзвам да кажа, че ще бъдат прекъснати всички бойни дейности и ще се седне на масата за договарянията “, предсказва Стефанова. По думите ѝ ще има промени в политическия живот и на Русия, и на Украйна. „ Трябва да сме подготвени да живеем в мир с изкуствения разсъдък, той не е опасност за човечеството “, споделя още Стефанова.


Теодора разяснява и личността на някогашния министър председател на Италия Силвио Берлускони. „ Отиде си един прелестен човек, прелестен другар. Голям международен водач, той промени Италия “, съобщи трогателно Стефанова. Преди време българката довери, че точно Берлускони е „ виновникът “ за нейната суперуспешна кариера в Италия. Благодарение на него тя потегля с „ летящ старт “, откакто той персонално я кани в своето тв шоу. „ Това, което Силвио направи за мен, е скъпо. Той доста постоянно се допитваше до мен за най-важните събития в живота си “, разкрива още нашенката.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР