Коалицията ГЕРБ-СДС е успешна. Това каза депутатът Румен Христов от

...
Коалицията ГЕРБ-СДС е успешна. Това каза депутатът Румен Христов от
Коментари Харесай

Румен Христов: Коалицията ГЕРБ-СДС е успешна, продължаваме заедно

" Коалицията ГЕРБ-СДС е сполучлива ". Това сподели депутатът Румен Христов от ГЕРБ-СДС в предаването " Твоят ден " на NOVA NEWS. " Тази коалиция към този момент работи добре. Мисля, че продължаваме дружно. Засега имаме съглашение единствено за 47-тото Народно събрание, следва да подпишем за 48-то ", добави депутатът.

Той предвижда, че в случай че ГЕРБ-СДС бъде изолирана и в идващия парламент, още веднъж няма да има устойчиво болшинство, ще има отново несигурно държавно управление. Депутатът позволи допустима коалиция с ПП и Демократична България на база евроатлантически възгледи. " Големите цели ни сплотяват ", уточни Христов. " Нека занапред не изключване евроатлантическата общественост с кого може да се беседва ", прикани още той.

По мотив 22-те законопроекта, нужни, с цел да получим средства по Плана за възобновяване и резистентност, разяснява: " Ние не сме ги видели и няма по какъв начин авансово да кажем дали бихме ги подкрепили или не ".

Депутатът е безапелационен, че остава решението да вземат и да върнат втория мандат на следващия ден. Няма кка да водим договаряния с коалиция, в която е Българска социалистическа партия, сподели за обстановка, при която се връчва трети мандат на някоя от до момента управлявалите партии. Според него доверието в сегашния парламент се е изчерпало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР