Коалицията е стабилна, нямаме абсолютно никакви разминавания. Имаме различни мнения,

...
Коалицията е стабилна, нямаме абсолютно никакви разминавания. Имаме различни мнения,
Коментари Харесай

След Скандала! Цветанов И Сидеров: Коалицията Е Стабилна

" Коалицията е постоянна, нямаме безусловно никакви разминавания. Имаме разнообразни отзиви, само че считам че ще бъдат изчистени и ще бъдем единни в Народното събрание ", сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след срещата с съдружните сътрудници.

„ Нямаме основни разлики и продължаваме напред. Всеки има мнение за политическия си сътрудник или конкурент. Уважавам съдружните сътрудници. Смятам, че няма да е правилно посредством медиите да давам отговор на въпроси “, разяснява Цветан Цветанов.

В отговор на въпрос по искане на кого е била срещата, Цветан Цветанов посочи:

„ Вчера се видях с Волен Сидеров на мероприятието на Вежди Рашидов и се разбрахме през днешния ден да можем да изпием едно кафе. Валери Симеонов пристигна и идването му съответства с контрактуваното с Волен Сидеров “.

Лидерът на Атака и ръководител на ПГ на " Обединени патриоти " Волен Сидеров пък съобщи, че всичко е наред.

" Продължаваме и се надявам да се виждаме по-често за разискване на проблемите. Длъжни сме да се срещаме, имаме съдружно отношение и би трябвало да се срещаме дори по-често. Това беше една работна среща “, уточни Волен Сидеров.

В отговор на въпрос дали е повторил острите си думи към Цветан Цветанов и Валери Симеонов той разяснява:

„ Не знам какво наричате остри думи “.

„ Това здрависване задоволително ли ви е “, попита Цветан Цветанов.

Попитан дали са изгладени несъгласията Волен Сидеров посочи: „ Изгладихме ги, не се безпокойте. Виждам, че доста сте се загрижили, само че в действителност няма съображение “.

Преди срещата вицепремиерът от Обединени патриоти Валери Симеонов също отхвърли да има напрежение. След срещата се измъкна и не разяснява случилото се с аргумента, че той надали не е попаднал инцидентно на тази среща, защото е имало сделка да се видят Цветанов и Сидеров.

Припомняме, че през вчерашния ден Волен Сидеров избухна и атакува първо Цветанов след това и Симеонов с рецензии за държанието им в обединението и законотворчеството на Народно събрание, а шефът на депутатите от ГЕРБ съобщи, че няма да му дава отговор през медиите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР