Коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България предлага конкретни мерки за

...
Коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България предлага конкретни мерки за
Коментари Харесай

Рена Стефанова и ПП-ДБ: нова общинска наредба за въздуха, съвременна измервателна техника и преодоляване на законовия вакуум за миризмите

Коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България ” предлага съответни ограничения за надзор над замърсителите в града, ефикасен мониторинг на околната среда и обезпечаване на чист въздух в Русе. Кандидатът за кмет Рена Стефанова и претендентите за общински съветници формулират стратегия, която показва увереност за справяне с едно от най-големите провокации в град Русе. Мерките ще бъдат осъществени с безспорен приоритет след локалните избори.

Депутатите Иван Белчев, Владислав Панев и Мартин Димитров се ангажираха да работят в тясно съдействие с Рена Стефанова след изборите, с цел да се запълни правният вакуум, който пречи за решаването на проблемите с чистотата на въздуха.

Кметът и общинските съветници на Политическа партия - Демократична България ще внесат стимулирано предложение до министъра на околната среда и водите по реда на член 9, алинея 5 от Закона за чистотата на атмосферния въздух, с което да бъдат избрани по-строги правила за възможни излъчвания за обекти и действия на територията на Община Русе, от тези, одобрени със съответните наредби. Това ще докара до по-строг надзор над съществуващите индустриални предприятия на територията на Общината.

Ще изработим и приемем нова Наредба за запазване на околната среда на територията на Община Русе. Тя ще подсигурява ефикасното осъществяване от страна на кметската администрация на вменените от закона отговорности по запазване на околната среда.

Ще работим за привличане на чисти вложения в Русе. Няма да допуснем нови мръсни производства в нашия град. Ще направляваме наличните индустриални предприятия, като пожелаваме фактическа инспекция за сходство с издадените им сложни разрешителни, като следим прецизно за действително премерване на отделяните от тях излъчвания.

Настояваме за вложения на локално, районно и национално равнище в нови измервателни уреди, с налична информация за всички жители онлайн когато и да е. Нашите претенденти работят и ще продължат да работят интензивно в съдействие с гражданските организации и деятели за ефикасен надзор.

На фотографията: Рена Стефанова, дружно с депутатите Иван Белчев от Демократична България и Владислав Панев, съпредседател на Зелено придвижване, вземат решение дружно с деятелите Ростислав Кандиларов и Михаил Михов съответните дейности за реализиране на по-чист въздух в Русе.

Защото Русе заслужава повече! На 29 октомври гласувайте с номер 66.

www.renastefanova.com

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР