Коалиция няма да има между ГЕРБ, БСП и ДПС, тъй

...
Коалиция няма да има между ГЕРБ, БСП и ДПС, тъй
Коментари Харесай

Политолог: Борисов си поигра с ПП-ДБ, както котка с мишка

„ Коалиция няма да има сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, защото би било извънредно отрицателно решение за ГЕРБ, те биха си навредили по този метод. Въпросът е дали ще може да се направи някаква настройка с друго джентълменско съглашение. “

Това разяснява в студиото на „ Добро утро, Европа “ политологът Петър Чолаков.
Коалиция не е формулата, в случай че ще се осъществя мандатът на ГЕРБ. Ако имаше някакъв късмет това Народно заседание да излъчи държавно управление, това беше съглашение сред първата и втората политическа мощ.
„ Аз не мога да схвана защо ПП-ДБ желаят срещи с ГЕРБ, там нещата няма да се случат. Борисов е човек, който е показал ясно по какъв начин гледа на политика, какви са полезностите му, правилата му.. и съгласно мен беше неточност за ПП-ДБ въобще да сядат на една маса за договаряния с него “, разяснява Чолаков.

По неговите думи ПП-ДБ в допълнение ще си навредят с реверансие, които насочат към Борисов.
Той просто си е поигра с тях, както котка си играе с мишка, стана му скучно и мина към идващите.
„ Той си дава ясна сметка, че мъчно ще се образува държавно управление, в това число и от ГЕРБ. Според мен гледа много съществени към предварителните парламентарни избори “, добави Чолаков.

Той е на мнение, че отиваме към нови избори.

„ Ако имаше нещо да се случва, трябваше да го забележим през последната седмица. Очевидно е, че нещата буксуват “, уточни политологът. По думите му ГЕРБ са имали потребност да видят проектокабинета на ПП-ДБ, с цел да го отхвърлят.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР