Коалиция Неутрална България ще участва в местните избори с листи

...
Коалиция Неутрална България ще участва в местните избори с листи
Коментари Харесай

Комунистите под крилото на русофилите подкрепят Ваня Григорова

Коалиция " Неутрална България " ще взе участие в локалните избори с листи за общински съветници и претенденти за кметове. На конференция в Българска телеграфна агенция обединението разгласи нов член Политическа партия " Нова мощ ", само че не отговори на въпроса къде е " Атака ". Припомняме, че на предходните избори политическата партия на Волен Сидеров се яви в тази коалиция.

В София " Неутрална България " ще поддържа претендента на Българска социалистическа партия - Ваня Григорова.

За общински съветници бъдат издигнати претенденти в Русе, Плевен, Ловеч, Червен бряг, Бургас, Кюстендил, Пазарджик, за кметове - в Ряхово, Русенско, в Лехчево, в Ловеч, в Плевен, сподели Валентин Григоров - съпредседател на " Неутрална България " и основен секретар на партия " Русофили за възобновление на Отечеството ". Той показа и останалите участници в обединението - Българската комунистическа партия, Комунистическата партия на България, Партия на българските комунисти и партия " Нова мощ ".

За първи път всички комунистически партии са дружно на тези избори в тази коалиция беше оповестено на конференцията, на която обаче не стана въпрос нито един път за социалистически хрумвания и тези, а за русофилски. Според участниците в конференцията най-малко 70% от българите са русофили, а останалите 30% са национални предатели. Според Николай Малинов " Неутрална България " има всички шансове да вкара по 1-2 общински съветници в обитаемо място, само че същинският късмет на обединението ще пристигна на идните напълно скоро (януари - февруари 2024 г.) предварителни парламентарни избори, където имат цялостния късмет да станат парламентарно показани.

Според Владимир Цеков, Българска комунистическа партия, страната ни по никакъв метод не би трябвало да се набутва сред шамарите, а българите " изискуем съществуването си на нашата огромна сестра Русия " и връзките ни с " великата страна Русия се основават на религия, език и кръв ".

Александър Паунов, първи секретар на Комунистическата партия на България, разяснява, че са дадени инструкции на структурите си да се сплотяват с леви партии както в София, по този начин и в страната. Това е подобаващ миг да забравим разликите сред нас, с цел да дадем един заслужен отговор на десницата, счита той. Николай Малинов насочи и апел към всички русофили - леви, десни и центристки - за обединяване, защото това е стратегически миг.

Антон Сираков, ръководител на новата партия в обединението " Нова мощ " прикани да се гласоподава всеобщо, защото това е методът да се противостои на фалшификацията и моделирането на изборите в България. Той е засегнат, че никой не пита българите желаят ли да бъдат в Европейски Съюз и НАТО. А пък: " Ако бяхте дали своят вот за Николай Малинов за президент, в този момент нямаше да се срами от сегашния... ".

Николай Малинов, заяви, че на 16 септември в местността " Паниците " край Калофер ще се състои XVIII-ият Национален и I-ят Международен събор на приятелите на Русия, в който към този момент са удостоверили присъединяване представители от двайсет страни. Малинов даде обещание с изключение на Братя Аргирови и Роси Кирилова и " съветска изненада ". 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР