Коалиция БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите парламентарни

...
Коалиция БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Деян Дечев: БСП ще прави позитивна кампания, с много срещи

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва листата си за идните парламентарни избори във 21 МИР-Сливен.

„ Българска социалистическа партия ще прави извънредно положителна акция, ориентирана към хората, с доста срещи, тъй като имаме какво да кажем. “ Това сподели през днешния ден пред публицисти лидерът на кандидат-депутатската листа на Българска социалистическа партия – Сливен Деян Дечев, незабавно откакто в РИК-Сливен бе записана листата на партията.

Той дефинира листата им с претенденти за мандати от 21 МИР-Сливен като уравновесена. Посочи също, че Българска социалистическа партия – Сливен започва своята акция с цялостна листа, като девет от дванайсетте претенденти вземат участие в нея за първи път. Водачът е локален, като в листата има мощно разпознаваеми фигури, като военачалник Кольо Милев, уточни Дечев. Той добави, че е издирван баланс при подреждането на претендентите.

„ Българска социалистическа партия беше партията, която извърши максимален брой от своите обещания за седем месеца работа “ сподели още Деян Дечев. „ Програмата е доста мощна, с огромна обществена устременост и имам вяра, че Българска социалистическа партия ще има достапо-добър резултат, в сравнение с през ноември, предходната година. Българска социалистическа партия сподели, че може да работи без значение от кондицията, в която се намира. “
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР