Коалиция БСП за България“ представи всички кандидати за народни представители

...
Коалиция БСП за България“ представи всички кандидати за народни представители
Коментари Харесай

“БСП за България“ представи листата си пред варненци

 Open photo

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ показа всички претенденти за народни представители от 3 МИР – Варна пред варненци на величествен концерт, с присъединяване на една от най-големите модерни звезди на поп сцената – Миро.

 

„ Българска социалистическа партия, с изключение на партията с най-социалната стратегия, е единствената политическа мощ, която моли за дипломатичност и отговорно държавническо държание във външнополитически проект. Ходовете, касаещи националната сигурност на страната ни и връзките ни с трети страни, което наблюдавахме в последните месеци, буди у нас съществено безпокойствие. Изгонването на 70 съветски дипломати - еднолично и без ясни претекстове от някогашния министър председател Кирил Петков, беше деяние без аналог в най-новата история на България “, съобщи пред събралите се членове и симпатизанти на левицата, варненци петият в листата кап. Георги Горгиев. И приключи: „ Имате думата ми на български офицер, че  „ Българска социалистическа партия за България “ е гарантът за опазване на неутралитет от страна на българската страна за уравновесена и национално виновна външна политика. Гласувайте за Българска социалистическа партия с №28 в интегралната политика. “

 

За направеното за младите фамилии и децата приказва ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия във Варна и втори в листата на обединението Павел Раличков: „ Аз съм татко на три деца и съм чиновник в частния бранш. Благодарение на работата на депутатите и министрите от левицата в предходния мандат, в бюджета на моето семейство всеки месец има с близо 200 лв. повече, откакто детските градини станаха безвъзмездни, а необлагаемият най-малко от 4500 стана 6000 лв.. И аз, както и останалите родители, чакам безплатните учебници на учениците от 1 до 12 клас и безплатните медикаменти за децата до 14 години. От години всички приказваме за тревожната наклонност на задълбочаваща се демографска рецесия. Българска социалистическа партия е единствената партия, която предлага действителни ограничения за преодоляване на този рисков за нацията ни развой. Ние имаме ясна стратегия за подкрепяне на младите фамилиите и майчинството “, съобщи от сцената Раличков.

 

„ Аз знам, че Българска социалистическа партия ще извърши тези си задължения, тъй като няма друга партия, която да се грижи толкоз доста за младежите и за децата на България с действителни дейности, не с красиво звучащи обещания “, безапелационен беше градският водач на левицата във Варна.

 

„ Живеем в тежки, динамични и на моменти страшни времена “, стартира изявлението си лидерът на листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов. Той даде обещание едно от първите неща, които ще направи левицата в идващия мандат е с дипломатически ходове България да взе участие в прекъсването на военните спорове.

 

Друг значим ангажимент, съгласно Гуцанов, е да бъдат обезпечени топлота за хората и развиване на стопанската система през настъпващата зима. Затова Българска социалистическа партия ще упорства за таван на цените на газа, тока и водата. „ Още в първите седмици ще приемем закон за изземане на свръхпечалбите на всички енергийни сдружения “, безапелационен бе лидерът на листата на обединението за Варна.

 

„ Ролята на Българска социалистическа партия за следващ път ще бъде на мъдрата партия, на която всеки може да разчита. Партия, която е дипломатична, и може да обезпечи разцвет и благоденствие за страната ни “, добави той и продължи: „ Аз съм сигурен, че ние ще осигурим това, което сме заложили в програмата си. Ще има безвъзмездни учебници за децата от 1 до 12 клас, безвъзмездни медикаменти до 14 години, ще бъдат преизчислени всички пенсии, тъй че да са обективни за всички. “

 

„ Нашата партия не е инцидентно на 130 години. Ние знаем по кое време и какво да създадем, с цел да върви страната ни по-добре, с цел да се усещаме патриоти, с цел да живеем и работим в страната си, а не отвън нейните граници. Подкрепете ни на 2-ри октомври, с цел да можем да изградим тази съвременна България, която сигурен съм всеки носи в сърцето си и желае да я види за себе си и за своите деца. Пътят към успеха минава през Българска социалистическа партия с № 28! “, прикани Борислав Гуцанов.

 

„ Имате право на избор, гласувайте! Бюлетина 28 е добър избор! “, прикани феновете си във Варна Миро.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР