Коалиция “БСП за България няма да подкрепи кабинет на Има

...
Коалиция “БСП за България няма да подкрепи кабинет на Има
Коментари Харесай

Депутатите от БСП за България няма да подкрепят правителството на ИТН, ако в него е Петър Илиев |

Коалиция “БСП за България ” няма да поддържа кабинет на ИТН, в случай че Петър Илиев не бъде отдръпнат, оповестиха социалистите. 

Политическият съвет на обединението в Народното събрание е приел три решения, като с първото от тях " прави оценка високо положените старания на преговорния екип за реализиране на политическо съглашение с Политическа партия Има Такъв Народ, в което да залегнат целите на обединението ".

Депутатите удостоверяват изразените през вчерашния ден от водача Корнелия Нинова след Изпълнително бюро на партията запаси във връзка с персоналния състав на оферти Министерски съвет и по-конкретно към кандидатурата на Петър Илиев за вицепремиер и министър на Министерство на вътрешните работи.

Ако той не бъде отдръпнат, ПГ на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " да не поддържа оферти Министерски съвет, са решили още в управлението на Българска социалистическа партия за България. 

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще вземе през днешния ден решение на автограф дали да поддържа оферти от " Има такъв народ " кабинет. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР