Koa е името на ценна и рядка дървесина, добивана на Хавайските

...
Koa е името на ценна и рядка дървесина,
добивана на Хавайските
Коментари Харесай

Rolls-Royce Phantom с апликации от рядко хавайско дърво

Koa е името на скъпа и рядка дървесина, добивана на Хавайските острови. Rolls-Royce използва благородния материал за априкации в поръчково копие на големия си първокласен модел Phantom. Автомобилът е петият Rolls-Royce в обширната автомобилна колекция на Джак Бойд Смит-джуниър /JBS/ от Индиана. Изпълнението на тази поръчка е отнело повече от три години.

„ За нас е чест да предоставим на Джак Бойд Смит-младши най-новия си Rolls-Royce Phantom, “ - споделя шефът на Rolls-Royce Торстен Мюлер-Отвьос - „ Koa Phantom демонстрира изключителните качества на екипа на Rolls-Royce в работата си по поръчка. Като ценен и необичаен образец за материал от естествен генезис, дървото Koa е майсторски интегрирано във вътрешността на Phantom. “

Уникалният образец е първият Rolls-Royce Phantom, в който е употребена дървесина от Коа - необичаен тип дърво, което се среща само на Хаваите. Идеята е на Джак Бойд Смит-младши и брачната половинка му Лора, които прекарват доста време на Хаваите и обичат топлината и характера на дървото Коа.

Връзката с дървото коа е дълбока в семейството им. Например клатещ се стол от дърво коа е централен детайл във техния дом в продължение на доста години. Поради това клиентът беше решил да пренесе тази позната атмосфера в интериора на своя следващ нов Rolls-Royce.

Уникалният модел добавя сбирката от над 60 автомобила в сбирката на JBS, която включва четири други Rolls-Royces - Silver Ghost от 1923 година, Corniche от 2001 година, Coupe Phantom Drophead от 2011 година и Phantom от 2015 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР