Ко-водещият на The View“ Упи Голдбърг твърди, че американците имат

...
Ко-водещият на The View“ Упи Голдбърг твърди, че американците имат
Коментари Харесай

Упи Голдбърг твърди, че гласоподавателите имат „проблеми с паметта“, отхвърля „глупавия въпрос“ за това, че са по-добре преди 4 години

Ко-водещият на „ The View “ Упи Голдбърг твърди, че американците имат „ проблеми с къса памет “ в понеделник, до момента в който обсъждаха въпрос, заложен от републиканците за това дали хората се усещат „ по-добре “, в сравнение с преди четири години.

„ Така че за какво някои хора имат проблеми с късата памет? има доста други аргументи да се усещаме добре къде в действителност се намираме. Защо това не е следене? “ тя попита.

В края на сегмента на дневното токшоу Голдбърг разкритикува въпроса и сподели, че е „ пренебрежение към американския народ “.

" Черни хора, ние не бяхме в тази полуда да се опитваме да разберем за какво нашата история към този момент не е добре пристигнала в просветителната система. Жените осъзнаваха, че нещо се случва. Ако идвате въпреки това, в случай че идваха в тази страна, с цел да намерят по-добър живот, не бяхте добре пристигнали. Слушайте. Не беше добър миг за доста хора ", сподели тя.

Упи Голдбърг отхвърля въпроса дали американците са „ по-добре “, в сравнение с преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР