Ко-домакините на The View“ отказаха да пуснат министъра на отбраната

...
Ко-домакините на The View“ отказаха да пуснат министъра на отбраната
Коментари Харесай

Съдомакини на „The View“ казват, че Sec. Остин се „прецака“ с болничен капак: „Зашеметяваща липса на прозрачност тук“

Ко-домакините на „ The View “ отхвърлиха да пуснат министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин от куката за очакване с дни, с цел да разкрие на най-високите равнища на държавното управление, че той е бил в болница за нескончаем интервал от време.

По време на петъчния епизод на токшоуто на ABC, ко-домакинът Ана Наваро съобщи, че Остин " прецакани “, до момента в който нейната колежка Алиса Фара Грифин разказа пропуща на Остин като „ зашеметяваща липса на бистрота “. Съдомакинът Сара Хейнс призна, че „ той изцяло се е объркал с това “, а Съни Хостин се съгласи. неговата загадка за хоспитализация от Белия дом за няколко дни. (Скрийншот/ABC)

Бехар показа сегмента, описвайки гафа на Остин и шегувайки се, че тя не може да се скрие, в случай че има някакво леко заболяване и тя е просто водещ хазаин.

Тя сподели: „ Той е в болница от предходната седмица заради затруднения от лекуването на рак, само че не е споделил на никого в Белия дом. Той даже не е споделил на президента. в болничното заведение. Взим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР