Ко-домакини на Изгледът“ се сблъскаха в четвъртък заради липсата на

...
Ко-домакини на Изгледът“ се сблъскаха в четвъртък заради липсата на
Коментари Харесай

Либералният водещ на „Изглед“ изисква Алиса Фара Грифин да подкрепи Байдън по време на дебат за високите цени: „Трябва да“

Ко-домакини на „ Изгледът “ се сблъскаха в четвъртък поради неналичието на фокус от страна на президента Байдън върху високите цени на питателните артикули, които демократичните домакини отхвърлиха, като споделиха напряко на ко-водещата Алиса Фара Грифин, че би трябвало да „ гласоподава за Байдън “.

Упи Голдбърг, Джой Бехар и Съни Хостин значително опазиха Байдън и не го упрекна за инфлацията, като в същото време означи, че някогашният шеф на кабинета на президента Рон Клейн подлага на критика президента, че е прекомерно фокусиран върху „ мостовете “ и не отделя задоволително време за диалози за цените на питателните артикули.

Ко-водещият Алиса Фара Грифин твърди, че нерешилите гласоподаватели са доста обезпокоени от цените на питателните артикули. Инфлацията е повишена с 3,5% от март 2023 година до март 2024 година, съгласно статистиката на Министерството на труда, заяви Fox News Digital.

„ Ако хората познаваха гражданските права, щяха да знаят, че това не е негово, чуйте, че не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР