Княгиня Калина и Китин Муньос се появиха изненадващо в Царево,

...
Княгиня Калина и Китин Муньос се появиха изненадващо в Царево,
Коментари Харесай

Княгиня Калина и Китин Муньос се появиха в Царево

Княгиня Калина и Китин Муньос се появиха изненадващо в Царево, с цел да снимат филм за хубостите на българското Черноморие.

Царският шурей Китин Муньос е дипломат на благосклонност към Юнеско и сега снима филм за Българска национална телевизия, който разпространява България.

Княгинята и брачният партньор й имат сантимент към тази част от Българското Черноморие. През 2009 година двамата приситигнаха в най-южната част на страната-Резово. Тогава Симеон Сакскобурготски беше министър председател, а Калина и Китин -току що се бяха сгодили.

Сега още веднъж са в региона на Странджа и най-вероятно ще бъдат довечера на нестинарските игри в България.

Бистришките баби, Мадарският конник, Старият Несебър и още знакови места и ритуали в България - всичките оповестени за международно културно завещание от ЮНЕСКО, са героите в 17 къси кино лентата на пътешественика и откривател Китин Муньос. В плана взе участие и брачната половинка му княгиня Калина.

Царският шурей не за пръв път протяга ръка към камерата, с цел да запечата българските културни явления. Преди години той направи филми за Рилския манастир и за Бистришките баби, които бяха излъчени по испанската телевизия като реклама за България.

Сега самичък е сценарист и режисьор на документалните ленти, които ще бъдат излъчени по Българска национална телевизия. Вече е контрактувано проявлението им и в Испания и Мароко, сподели генералният шеф на малкия екран Емил Кошлуков преди време, когато се представяше плана. Нещо повече, ЮНЕСКО ще ги популяризира във всичките си информационни канали, по тази причина видеата на Муньос ще бъдат на 5 езика - български, испански, френски, британски и арабски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР