Книга разкрива грубото отношение на херцогинята на Съсекс към помощниците

...
Книга разкрива грубото отношение на херцогинята на Съсекс към помощниците
Коментари Харесай

Меган Маркъл е тормозела помощниците си в кралския двор на Великобритания

Книга разкрива грубото отношение на херцогинята на Съсекс към помощниците ѝ

Кралският хроникьор Валентин Лоу в новата си книга The Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown ( " Придворните: Скритата власт зад короната " ) разкрива детайлности към скандалния престой на Меган Маркъл в двора във Англия, информира .

В книгата се подлага на критика отношението на Меган Маркъл и принц Хари преди сватбата им, както и непознаването на протокола от тяхна страна, което е водило до конфузни обстановка.

Предлаганите извадки разкриват нови детайлности, по-специално грубото отношение на херцогинята на Съсекс към помощниците й. Един ден тя жестоко се скара на младо момиче в наличието на нейни сътрудници, като сподели, че би се обърнала за помощ към всеки различен, в случай че има такава опция. Освен това тя постоянно избухваше в писъци, а един път, когато отиде някъде да вечеря с принц Хари, не спря да звъни и да санкционира личния състав.

„ На всеки 10 минути тя или Хари ми звъняха, с цел да ми крещят. Те споделяха: " Не мога да допускам, че го направи, какво си мислеше? " Това траяло няколко часа.

Друга служителка на двореца сподели, че когато след грешката си не е съумяла да се свърже с Меган, е била още по-уплашена: „ Тя не подвигна телефона и аз бях ужасяващ. Звучи толкоз смешно, само че треперех цялата ”.

Саманта Коен, другарка на персоналния секретар на Меган, призна, че работата с херцога и херцогинята на Съсекс е била призрачен сън за нея. Сам даде да се разбере, че работата за тях е като работа за двама младежи. Те били непоносими и непрекъснато я тормозели. Беше доста нещастна.

Според книгата през 2018 година ръководителят на пресслужбата на двореца Джейсън Кнауф е написал писмо до персоналния секретар на принц Уилям, в което споделя отношението си към държанието на Меган Маркъл.

„ Притеснява ме, че двама от персоналните асистенти на херцогинята към този момент са напуснали заради тормоз. По всичко проличава, че херцогинята все си нарочва някого ”, гласи писмото.

Когато кралската двойка била помолена да се отнася с личния състав по-уважително, Меган дала отговор, че „ не е нейно обвързване да гледа деца “.

Хроникьорът Валентин Лоу написа, че помощниците на Маркъл я назовават „ нарцистичен социопат “, а себе си „ Клубът за оцеляване в Съсекс “.

„ Всички знаеха, че кралското семейство ще бъде съдено по това дали Меган е щастлива. Но грешката им беше да одобряват, че Меган желае да бъде щастлива. Тя искаше да бъде отхвърлена, това беше нейната фикс идея от първия ден ”, написа Лоу.

Той разкрива още, че Меган неведнъж е изразявала неодобрение от нуждата да извършва кралските отговорности, а по време на първото си взаимно турне с Хари даже споделила: „ Не мога да допускам, че не ми заплащат за това. "

„ Харесваше ѝ да получава внимание, само че не разбираше смисъла да върви на посетители и да се ръкува с безчет непознати ”, установи създателят.

В книгата си Лоу стига до извода, че Меган Маркъл дълго е подготвяла " напускането " си на кралското семейство и е събирала доказателства, с цел да покаже по-късно на обществото, че монархията я е разочаровала. „ Персоналът подозира, че всяко придвижване на херцогинята на Съсекс е било част от умишлен проект ”, твърди Лоу.

Припомняме, че Меган Маркъл и принц Хари се отхвърлиха от кралските пълномощия през 2020 година и от този момент живеят в Съединени американски щати. Те обаче неотдавна се върнаха в Обединеното кралство и останаха там заради гибелта на Елизабет II. За първи път от две години те се появиха обществено дружно с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двете кралски двойки излязоха да поздравят хората, които се бяха събрали в замъка Уиндзор, с цел да се сбогуват с кралицата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР