Кметовете и кметските наместници на населените места в община Георги

...
Кметовете и кметските наместници на населените места в община Георги
Коментари Харесай

Избраха Меляне за най-подреденото и поддържано село в община Георги Дамяново

Кметовете и кметските наместници на обитаемоте места в община Георги Дамяново гласоподаваха и дефинираха Меляне за най-подреденото и поддържано село в общината, стана ясно след извършен конкурс, иницииран от кмета Нина Петкова.
След оглед на всяко обитаемо място, комисията, в която имаше и специалисти от Общината, оценяваха по няколко критерия: непорочност на централната част на обитаемото място, варосани бордюри, чисти тротоари, положение на зелените площи и местата към контейнерите за боклук, поддържани гробищни паркове и кътовете за отдих.
Идеята ми е този конкурс да се трансформира в традиция и считам че е една потребна самодейност за всички обитаеми маста в общината и техните поданици, сподели кметът Нина Петкова. Тя връчи 300 лева и грамота на кмета на Меляне Ботьо Петков с благопожелание да поддържа това, което е постигнал.
Петкова поздрави и останалите кметове и кметски наместници за достойното показване в състезанието, като ги посъветва да не престават, целогодишно, да се грижат за непорочност в селата. Всеки от тях получи поощрителна парична премия и грамота. Средствата ще бъдат употребявани за потребностите на кметствата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР