Кметът на Видин Огнян Ценков се срещна с потенциални инвеститори

...
Кметът на Видин Огнян Ценков се срещна с потенциални инвеститори
Коментари Харесай

Германска компания се готви да произвежда машини във Видин

Кметът на Видин Огнян Ценков се срещна с евентуални вложители от Германия. Гостите са бизнесмени, които демонстрират емфатичен интерес към видинската компания " Команд " ЕООД, която се занимава с машиностроене. На срещата присъстваше и притежателят ѝ Пламен Христов.
От срещата стана ясно, че следва основаването на , чиято активност ще бъде създаване на нови модели машини.
Германската компания IDEAL-Werk създава машини за заваряване в автомобилостроенето, строителството и други Собственик на компанията е Райнер Пумпе, който гостува на кмета дружно с част от индустриалния си екип.
Кметът на Видин показа в резюме Видин и района пред гостите, като акцентира, че инвеститорският интерес към града е огромен. " Удовлетворен съм, че през днешния ден организираме тази среща, която е по самодейност на Пламен Христов. За мен тя е доста потребна, тъй като ще можем да проведем диалози с представители на локалния бизнес, и с вас като бъдещи вложители ", разяснява кметът.
Райнер Пумпе благодари на кмета на Община Видин за отделеното време и изрази задоволството си от извършения диалог: " Нашата аудиенция беше ползотворна. Ние се запознахме с производството на видинската компания, с която търсим благоприятни условия за взаимни планове. Впечатленията ни от това, което видяхме са доста положителни ", сподели немският бизнесмен.
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР