Кметът на Видин Огнян Ценков посети село Синаговци и заедно

...
Кметът на Видин Огнян Ценков посети село Синаговци и заедно
Коментари Харесай

Видинският кмет провери обновените улици в село Синаговци

Кметът на Видин Огнян Ценков посети село Синаговци и дружно с Иван Иванов, кмет на селото, направиха оглед на три баластрирани улици и на пътя към гробищния парк, който е отчасти асфалтиран. Ремонтните действия са на стойност 15 700 лева, заложени в общинския бюджет.
Улиците не са обновявани повече от 20 години. Иван Иванов благодари на кмета на Община Видин за съдействието, което оказва по отношение на възстановяване образа на селото. Той добави, че следва облагородяване на пространството към постройката на кметството, за което също ще бъдат употребявани демонтирани при ремонта на централната градска част във Видин мраморни и гранитни плочи. Такива строителни материали се дават по предварителна поръчка на кметовете на селища в Общината. „ Имаме опция да баластрираме улици в тежко положение при подадени сигнали от страна на жителите. За тях не се изискват финансови средства – това става с трошено-каменна секта, която добиваме в депото за битови боклуци “ – разяснява Ценков.
Жители на Синаговци също показаха удовлетворението си от смяната и персонално благодариха на Огнян Ценков. Малката Лора показа, че в този момент може необезпокоявана да кара колело пред дома си, а родителите ѝ са спокойни, че не се постанова да излиза на пътя, където не е безвредно.
Видинският кмет съобщи, че и отсега нататък ще продължи целенасочената работа за възстановяване на средата за живеене във всички селища на територията на Общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР