Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с поздрав по

...
Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с поздрав по
Коментари Харесай

Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров с поздрав по повод Бабинден

Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров излезе с привет във връзка Бабинден.
Ето цялостния текст без редакторска интервенция:

"Днес е един от най-светлите празници, тъй като отдаваме респект на хората, които се грижат за най-голямото знамение – раждането на дете.
Ден, носещ наслада, вяра, топлота и любов.
Изказвам своята дълбока благодарност към всички лекари, акушери и медицински сестри, на работещите в детските ясли. Вие сте тези, които от първия момент на раждането се грижите за новия живот, споделяте страстите, които съпровождат появяването му, подкрепяте родителите в грижата им за новородените.
Това е ден, в който почитаме и всички баби и това не е инцидентно. Бабите имат особено място в фамилията като носители на паметта и традициите, които те предават на своите внуци. Те са техни учители, другари, съветници. Те ги свързват с корените, те им дават опит и познание, направляват ги за положителното.
Уважаеми лекари, акушерки и медицински сестри, блажен да бъде вашият труд в грижата за прохождащия живот. Поклон пред Вас!
Скъпи баби, в никакъв случай не забравяйте, че вашата задача в фамилията е специфична, тя е просветителска. Бъдете постоянно до внуците си! Нека дните ви да са цялостни с радостния им смях. Да са мирни и положителни дните ви! Да имате уважението на вашите близки!
Честит Ден на родилната помощ!
Честит Бабинден! ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР