Кметът на Варна Иван Портних връчи почетен знак с лента

...
Кметът на Варна Иван Портних връчи почетен знак с лента
Коментари Харесай

Варна изпрати с почетен знак генералния консул на Русия

Кметът на Варна Иван Портних връчи почетен знак с лента на генералния консул на Руската федерация във Варна Сергей Лукьянчук във връзка довеждане докрай на дипломатическата му задача. Събитието се организира в Община Варна, в наличието на ръководителя на Общинския съвет Тодор Балабанов и представители от консулството.

„ Приемете този знак като знак на съдействието и развиването на обичайно положителните българо-руски взаимоотношения. За нас беше чест и наслаждение да работим с консулството през този интервал и доказателство за това са другите взаимни начинания, които реализирахме. Вярвам, че ще останете същински другар на Варна и градът ни постоянно ще бъде специфичен за Вас “, съобщи Иван Портних.

“Благодаря от сърце за тази премия, тъй като това е оценка за моя опит, за моята работа като началник на дипломатическата задача във Варна. Ние сме един приятелски народ и както гостите на града, по този начин и всички жители на Варна, виждат какъв брой се е трансформирал градът от началото на работата на сегашния екип на кмета. Благодаря за самодейностите, които сме почнали дружно – както се споделя на съветски „ топката от сняг се усилва с всеки един момент”.

Затова имам вяра, че ще реализираме още повече”, сподели Сергей Лукьянчук. Той добави, че е в навечерието на визитата на министър-председателя на България в Русия чака връзките сред двете страни да се задълбочават и усъвършенстват още повече.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР