Кметът на Тракия“ Костадин Димитров присъства днес на тържественото откриване

...
Кметът на Тракия“ Костадин Димитров присъства днес на тържественото откриване
Коментари Харесай

Костадин Димитров пожела ползотворна учебна година 

Кметът на " Тракия “ Костадин Димитров участва през днешния ден на тържественото разкриване на новата образователната година в три междинни учебни заведения в региона и Аграрния университет. Той показа празника с учениците, учителите и родителите в СУ " Димитър Матевски ", СУ " Св. Софроний Врачански " и в СУ " Черноризец Храбър``.  Гост на празника в  СУ " Св. Седмочисленици “ бе секретарят на регион " Тракия “ Жени Петкова.

" Първият образователен ден е един от дребното дни в българския календар, чакан  трепетно, страхливо и с неспокойствие. Всяка година звукът от учебния звънец вълнува всички ни с невероятна мощ. Трудно намираме най-хубавите думи да изразим страстите си от срещата в учебно заведение с другари и учители “, съобщи в приветствието си Костадин Димитров. Той се обърна особено към първокласниците и дефинира първия образователен ден като начало на едно вълнуващо странствуване. " Доверете се на Вашия първи преподавател, тъй като той знае посоката и ще Ви води по пътя на познанието, ще Ви поддържа и ще Ви окуражава “, прикани той.

На всички възпитаници районният кмет пожела да преследват самоуверено фантазиите си, а на учителите и родителите – да ги поддържат по пътя им. " Пожелавам ползотворна, безпроблемна и пълноценна образователна година “, съобщи в приветствието си кметът на регион " Тракия “ Костадин Димитров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР