Кметът на Тампа прави улов на кокаин за 1,1 милиона долара, докато лови риба във Флорида Кийс със семейството

...
Кметът на Тампа Джейн Кастор направи голям улов, докато лови
Коментари Харесай

Кметът на Тампа Джейн Кастор направи голям улов, докато лови Флорида Кийс със семейството си в края на миналия месец, като забеляза и измъкна пакет, съдържащ 70 паунда кокаин с приблизителна улична стойност от около 1,1 милиона долара, според кметството.

Пакетът е открит на юг от Маратон на 23 юли, според американския граничен патрул.

Кастор запази местоположението на находката на часовника си, докато семейството измъкна пакета от водата на лодката си за отдих и се свърза с офиса на шерифа на окръг Монро, за да докладва за наркотиците, каза нейният офис. След това агенти на граничния патрул от сектора на Маями поеха наркотиците, според граничната агенция и офиса на шерифа на окръг Монро.

02 tampa mayor cocaine catch Граничен патрул на САЩ

Опаковката е съдържала 25 тухли кокаин, според Гранична полиция.

„Оценяваме продължаващата подкрепа от нашата общност за лодки. Благодарение на усилията на този добър самарянин, 70 паунда кокаин са във федерален арест и извън нашите улици. Насърчаваме общността незабавно да докладва за подозрителна дейност на местните власти“, каза помощник-началникът на патрула Адам Хофнър.

Преди сегашната си роля като кмет, Кастор „прекарва 31 години в полицейското управление на Тампа, служейки в почти всяка длъжност и в почти всеки квартал на града. През октомври 2009 г. Кастор стана първата жена началник на полицията в Тампа, като служи в продължение на шест години в тази роля“, според нейната биография на уебсайта на град Тампа.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР