Кметът на София Йорданка Фандъкова е разговаряла по телефона с

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова е разговаряла по телефона с
Коментари Харесай

Фандъкова стана поредната измамена от руски комици. Мислела, че разговаря с кмета на Варшава

Кметът на София Йорданка Фандъкова е разговаряла по телефона с кмета на Варшава Рафал Тжасковски - най-малко по този начин си е мислила. Разговорът ѝ се оказва смешка на известните съветски шегаджии Вован и Лексус.

В личния им канал в Telegram, те разгласиха къс фрагмент от това, което са си споделили с Фандъкова. Във видеото, показано по-скоро в агитационен жанр, столичният кмет разисква цената на газа в София и по какъв начин това визира градския превоз.

"...Много сложна, имаме и политическа неустойчивост на фона на всички останали рецесии. Мерките доста закъсняха. Имаше заплаха да спрем градския превоз. Нашия превоз е главно електротранспорт... нямаше обезщетения, а цените са доста високи и са непоносими за рейсовете ни на прирорен газ ", изрежда Фандъкова пред мнимия " Тжасковски ".

В хода на диалога се визира и поддръжката за Украйна, като кметът на София изяснява за поддръжката, която столицата е оказала на украинските бежанци, само че споделя, че в други елементи на България е " друго ".

" Когато хората стартират да страдат, стават недоволни. Започват да се съмняват в демократичните процеси....Имаме проруски политически сили, само че ние през цялото време участваме в поддръжката на украинските бежанци. С всички вероятни средства демонстрирахме цялостната си поддръжка за Украйна ", споделя тя във видеото.

В един миг подправеният " Тжасковски " споделя пред кметицата, че избира да се харчат пари за европейски градове, в сравнение с за украински бежанци, на което тя отвръща с: " И аз също считам по този начин ".

Малко по-късно светлината в стаята на Фандъкова става прекомерно тъмна и лицето ѝ съвсем не се вижда на екран. Руските комици употребяват случая, с цел да я попитат дали всичко е наред, защото си помислили, че провинен за тъмнината може би е съветският президент Владимир Путин.

" Виждам, че имате проблем със светлината в стаята ", споделя мнимия кмет.

" Застанала съм пред прозореца ", отвръща тя.

" Казах си: Путин е отговорен ", акцентират шегаджийте.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР